The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσεχία εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Чехия-Англия-22.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε προβλέψεις για το Euro 2021, σήμερα θα μιλήσουμε για τη μονομαχία Τσεχία εναντίον Αγγλία. Ποιος θα κερδίσει τη μάχη για την πρώτη θέση στον όμιλο;

Οι Τσέχοι εκπλήσσουν ευχάριστα

Η εθνική Τσεχίας εγκατέλειψε για λίγο τις ομάδες που έπαιζαν στα τελικά μέρη του Πρωταθλήματος Ευρώπης και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στον πρώτο αγώνα κατάφεραν να κερδίσουν εναντίον της Σκωτίας στη Γλασκώβη με σκορ 2:0, το διπλό σημείωσε ο Patrick Schick. Οι Τσέχοι ήταν επίσης καλοί εναντίον της Κροατίας, σημειώνοντας ισοπαλία 1:1, όπου ο Σικ σημείωσε και πάλι ένα γκολ. Με 4 βαθμούς στο ενεργητικό, η ομάδα είναι πιθανό να προχωρήσει στα πλέι οφ, ακόμη και αν είναι τρίτη. Μπορεί να διεκδικήσει και την πρώτη θέση, αρκεί να μην χάσει.

Η Αγγλία υπολείπεται των προσδοκιών

Οι ιδρυτές του ποδοσφαίρου δικαίως θεωρήθηκαν ένα από τα φαβορί αυτού του Euro. Οι Βρετανοί έχουν μια ισχυρή ομάδα, και θα παίξουν επίσης πολλούς αγώνες στο Λονδίνο. Στον πρώτο γύρο η ομάδα με δυσκολία ξεπέρασε την Κροατία με σκορ 1:0, αν και δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Οι Βρετανοί δεν έπαιξαν καλά και στο ντέρμπι εναντίον της Σκωτίας, η συνάντηση έληξε με ισοπαλία. Η Αγγλία θα μπορούσε ακόμη και να χάσει την προαναφερθείσα μονομαχία, επειδή ο αντίπαλος είχε πολλές επικίνδυνες στιγμές. Για να πάρει την πρώτη θέση στο κουαρτέτο, πρέπει σίγουρα να κερδίσει.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι εθνικές ομάδες έπαιξαν στον ίδιο όμιλο στα προκριματικά σε αυτό το Euro, οι Βρετανοί νίκησαν εντός έδρας τον αντίπαλο με σκορ 5:0, οι Τσέχοι εκδικηθήκαν στην έδρα τους 2:1

Πρόβλεψη

Οι Τσέχοι είναι μόνο οι επίσημοι γηπεδούχοι της συνάντησης, επειδή ο αγώνας πραγματοποιείται στο Λονδίνο στο Wembley, όπου οι Βρετανοί θα έχουν ισχυρή υποστήριξη. Ισοπαλία θα ικανοποιήσει την Τσεχία, καθώς εγγυάται στην ομάδα νίκη στον όμιλο. Φυσικά, η Αγγλία είναι το φαβορί, αλλά αν οι ιδρυτές του ποδοσφαίρου θα παίξουν όπως και στους πρώτους αγώνες, δεν θα δουν τη νίκη. Το στοίχημα για ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,4.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *