The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσαπεκοένσε εναντίον Σάντος: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шапекоэнсе

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, 12:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Arena Condá

Ενώ η νέα ποδοσφαιρική σεζόν μόλις ξεκινά σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης, στη Βραζιλία πλησιάζει την κορύφωσή της. Εδώ, στην τοπική Serie A, διεξάγεται ο 14ος γύρος. Στο πλαίσιο της, η Τσαπεκοένσε, η κύρια απογοήτευση της σεζόν, φιλοξενεί τη Σάντος. Θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να κερδίσουν τουλάχιστον έναν βαθμό επιτέλους;

Η Τσαπεκοένσε προς το παρόν μοιάζει με περιττό στο Brasileirao

Τους «πράσινους» θυμούνται ως σύλλογο που επέζησε της τελευταίας τραγωδίας του αεροπορικού δυστυχήματος στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Στην ουσία η ομάδα που έφτασε στον τελικό του Copa Sudamericana καταστράφηκε σε εκείνο το περιστατικό. Ήταν προφανές ότι ύφεση ήταν αναπόφευκτη μετά από αυτό. Αλλά, έχοντας υποβιβαστεί στο τέλος στη Serie B, κατάφεραν να κερδίσουν την 1η θέση το 2020. Βέβαια, μένει να αναρωτηθούμε αν άξιζε να επιστρέψουν στην ελίτ για να ντροπιαστούν τόσο πολύ; Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει ούτε μία νίκη και τους 4 βαθμούς της η Τσαπεκοένσε κέρδισε στο διάστημα από τις 14 έως τις 28 Ιουνίου. Τον τελευταίο μήνα τα πράγματα έχουν ήδη πάει εντελώς στραβά. Το 0-1 με τη Ζουβεντούτε πριν από μια εβδομάδα ήταν η 6η σερί ήττα.

Η Σάντος, φαίνεται, θα κάνει το βασικό στοίχημα στο 2ο εξάμηνο του έτους στη διεθνή σκηνή

Οι “Ιχθύες” πήραν μόνο την 3η θέση την άνοιξη στον όμιλο τους στο Copa Libertadores. Αλλά στο Κόπα Σουνταμερικάνα οι Βραζιλιάνοι σημείωσαν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ με τους Αργεντινούς, Ιντεπεντιέντε: 1-0 εντός έδρας, 1-1 εκτός έδρας. Και τα δύο γκολ για την ομάδα του σημείωσε ο Κάγιο Χόρχε, ένας 19χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει κυνηγηθεί εδώ και πολύ καιρό από τους γίγαντες με επικεφαλής τη Γιουβέντους. Στο Brasileirao υπάρχει εντύπωση ότι στο Σάο Πάολο είναι έτοιμοι να τα εγκαταλείψουν όλα: από αποκλεισμό δεν κινδυνεύουν ιδιαίτερα, κάτι σοβαρό δεν είναι πλέον δυνατό. Στους τελευταίους 5 γύρους της Serie A η ομάδα κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε. Στους τρεις τελευταίους αγώνας σημειώθηκε μόνο 1 ισοπαλία, με την Red Bull Bragantino, με 2-3 ήττα από την Παλμέιρας και, το βράδυ της Δευτέρας, 0-1 από την Atletico Goianense. Με 16 βαθμούς μετά από 13 παιχνίδια, εξακολουθεί να βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, σε σημαντική απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προηγούμενοι αγώνες

Η τελευταία φορά που οι πλευρές συναντήθηκαν ήταν στο Πρωτάθλημα Βραζιλίας 2019. Τότε  η Σάντος κατάφερε να κερδίσει και τις δύο συναντήσεις: 1-0 εκτός έδρας, 2-0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Σάντος δεν είναι ιδιαίτερα καλή από την άποψη στατιστικών, αλλά παλεύει σε κάθε συνάντηση, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για την Τσαπεκοένσε. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων σε αυτόν τον αγώνα (απόδοση 2.04).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *