The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Χάντερσφιλντ Τάουν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-ManchesterUnited-19.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί ένας ενδιαφέρων αγώνας του 25ου     γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου η Τσέλσι θα φιλοξενεί την Χάντερσφιλντ. Οι φορείς στοιχημάτων είναι εντελώς σίγουροι στη νίκη του συλλόγου του Λονδίνου, κάτι που αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Τώρα οι “τεριέ” δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα ιδιαίτερο, οπότε για τους “συνταξιούχους” ο αγώνας αυτός δεν πρέπει να είναι δύσκολος…

Μπρος στη νίκη!          

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των 24 γύρων της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τσέλσι βρίσκεται ακόμα στην 4η γραμμή του τουρνουά, αλλά η ομάδα δεν μπορεί άλλο να σκοντάφτει. Ακριβώς πίσω από τους Λονδρέζους πιέζουν δύο ομάδες ταυτόχρονα (η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ενώ μπροστά μπορουν να προλάβουν την Τότεναμ. Όπως κι να ‘χει, αλλά στο πλαίσιο του τρέχοντος πρωταθλήματος οι παίκτες του Σαρί έχουν ήδη καταφέρει να χάσουν τέσσερις φορές, αν και τρεις φορές ήταν εκτός έδρας. Βέβαια, εντός έδρας οι «συνταξιούχοι» παίζουν πολύ πιο λαμπρά και σε όλα τα τουρνουά η ομάδα σημείωσε μόνο μία ήττα σε 20 εντός έδρας αγώνες της τρέχουσας σεζόν. Και μην ξεχνάτε ότι τώρα η Τσέλσι παίζει καλύτερα στην επίθεση…

Χειρότερα από ποτέ

Ταυτόχρονα η Χάντερσφιλντ είναι το βασικό αουτσάιντερ της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και τώρα είναι ήδη σαφές ότι τίποτα δεν περιμένει αυτή την ομάδα στην τρέχουσα σεζόν. Το να σκοράρει μόνο 11 πόντους σε 24 γύρους είναι ένας δείκτης της “αδυναμίας”. Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει μόνο 2 φορές στο πλαίσιο του πρωταθλήματος και 5 φορές έπαιξε ισοπαλία, ενώ οι υπόλοιποι 17 αγώνες χάθηκαν. Επιπλέον, τώρα οι παίκτες του David Wagner έχουν μια πολύ περίεργη σειρά: 11 ήττες και εκτός έδρας ισοπαλία με την Κάρντιφ (0:0). Πάνω από αυτό στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια η Χάντερσφιλντ σημείωσε μόλις 1 γκολ!

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι από όλες τις απόψεις ξεπερνά τη Χάντερσφιλντ, ειδικά αφού ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λονδίνο. Πιθανότατα, οι φιλοξενούμενοι απλά θα υπερασπίζονται, αλλά είναι απίθανο να είναι σε θέση να αντέξουν τόσο σίγουρη επίθεση των γηπεδούχων. Προφανώς, από τα πρώτα λεπτά οι “συνταξιούχοι” θα αρχίσουν να ασκούν πίεση στους αντιπάλους, οπότε είναι καλύτερο να στοιχηματίσετε σε αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *