The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Tottenham-01.04 (1)

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Κυριακή, 1 Μαρτίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 32ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι «μπλε», για την ομάδα του Κόντε είναι πολύ σημαντικό να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, μόνο η νίκη επί των «Σπερς» θα αφήσει στους μελλοντικούς γηπεδούχους πιθανότητες να παίξουν την επόμενη σεζόν στο Champions League, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι απαράδεκτο για τους «αριστοκράτες».

Πέμπτοι

Μετά από 30 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τσέλσι κατάφερε να κερδίσει 56 βαθμούς, που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην κατάταξη. Η διαφορά από την Τότεναμ είναι πέντε βαθμοί, στους δευτερεύοντες δείκτες η Τσέλσι είναι επίσης αρκετά πίσω από τα «σπερς». Στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι «μπλε» κατάφεραν να κερδίσουν μόνο δύο φορές με τρεις ήττες, οι νίκες καταγράφηκαν στους αγώνες με την Κρίσταλ Πάλας και τη Λέστερ στο Κύπελλο Αγγλίας.

Τέταρτοι

Για την Τότεναμ είναι σημαντικό να μην χάσει την προσεχή συνάντηση, η ισοπαλία θα ικανοποιήσει τα «σπιρούνια» 100%, το αποτέλεσμα αυτό θα επιτρέψει στην ομάδα να κρατήσει το προβάδισμα πέντε βαθμών έναντι της Τσέλσι καθώς και την ισχυρή θέση στην κορυφή-4. Με την Τσέλσι δεν θα μπορέσει να παίξει ο Harry Kane, και αυτό είναι ένα πρόβλημα, αν και στους αγώνες ενάντια Μπόρνμουθ και Σουόνσι η Τότεναμ κατάφερε να σκοράρει τέσσερα και τρία γκολ αντίστοιχα. Συνολικά, εκτός έδρας η Τότεναμ έπαιξε 15 αγώνες στη σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου σημείωσε +8 =3 -4, η διαφορά τερμάτων είναι 28:16.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει στο επόμενο παιχνίδι, ενώ η Τότεναμ θα είναι χωρίς τον κύριο σκόρερ της, εξάλλου οι φιλοξενούμενοι μπορεί να συμφωνήσουν και με την ισοπαλία. Σε μία τέτοια κατάσταση η καλύτερη λύση είναι να στοιχηματίσετε στην γηπεδούχο ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *