The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Tottenham-22.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει στην Αγγλία με έναν από τους βασικούς αγώνες: στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί ντέρμπι μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ. Lampard vs. Mourinho. Θα μπορέσει ο μαθητής να νικήσει το δάσκαλο; Ο ιστότοπός μας έχει ήδη ετοιμάσει την πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 22 Φεβρουαρίου 2020.

Η Τσέλσι άφησε τους ανταγωνιστές να πλησιάσουν πολύ κοντά

Οι «αριστοκράτες» τη Δευτέρα έκλεισαν τον προηγούμενο γύρο. Και πάλι, για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν, έχασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτε Ο αγώνας βγήκε σκανδαλώδης, ενώ VAR έκανε τα πράγματα χειρότερα. Σίγουρα δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Μαγκουάιρ, εκείνος που θα σκοράρει αργότερα το δεύτερο γκολ; Τόσο «παράνομη» ήταν η επαφή του Αθπιλικουέτα με τους «μανκούνιανς» για να ακυρωθεί το γκολ εις απάντηση του Ζουμά; Μετά από τέτοιες αποφάσεις το σουτ του Ολιβιέ Ζιρού που δεν μετρήθηκε δεν προκάλεσε πλέον ιδιαίτερο συναίσθημα, υπήρχε αν και μικρό, αλλά οφσάιντ. Σε κάθε περίπτωση η Τσέλσι δεν κέρδισε και πάλι στην Πρέμιερ Λιγκ, για τέταρτη συνεχή φορά, έχοντας χάσει κιόλας το Νγκολό Καντέ, ο οποίος χρειάστηκε αλλαγή ήδη στο 12ο λεπτό. Ο Αβραάμ δεν μπόρεσε να παίξει και ο Μπατσουαγί σαφώς δεν έγινε καλή αντικατάσταση του Τάμυ. Το πείραμα του Φρανκ με το Καμπαγιέρο στο τέρμα εγείρει ερωτήματα, ο Γουίλι δεν φαινόταν να κάνει λάθη, αλλά στα επεισόδια με γκολ φαινόταν αρκετά ανήμπορος.

Η Τότεναμ πλησιάζει να σώσει τη σεζόν

Τα σπερς είναι ήδη στη ζώνη του Champions League. Βέβαια, είναι αρκετά υποθετικό, δεδομένου ότι οι κυρώσεις της UEFA στη Μάντσεστερ Σίτι δεν θα επανεξεταστούν και παρόλα αυτά ο Γκουαρντιόλα με τα αστέρια του θα μείνει χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα. Σε τέτοια κατάσταση και η 5η θέση στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ μετατρέπεται στη θέση του Champions League, την οποία και κατέχει η Τότεναμ. Η διευκόλυνση του αγώνα για το δικαίωμα παραμονής στο κύριο ηπειρωτικό τουρνουά υποκινεί σαφώς την Τότεναμ και γενικώς η ομάδα δεν είναι άσχημη, η δύσκολη νίκη επί της Άστον Βίλα ήταν η 3η θέση στη Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Μονάχα να μη γίνει Πύρρειος νίκη: ο ήρωας του αγώνα, ο Σον, έσπασε το χέρι του και θα χάσει τουλάχιστον μερικές εβδομάδες. Επίσης την Τετάρτη πολλές δυνάμεις ξοδεύτηκαν στη συνάντηση του Champions League εναντίον της ΡΜ Λειψίας, λιγότερες από 3 ημέρες θα περάσουν μετά απ’ αυτή!

Προηγούμενοι αγώνες

Στα τέλη Δεκεμβρίου ο διπλός του Γουίλιαν έφερε νίκη στη Τσέλσι. Ήταν Τρίτη συνεχόμενη για τους «αριστοκράτες» σε τέτοιες αναμετρήσεις, κέρδισαν όλους τους αγώνες του 2019.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι θεωρείται το φαβορί του ζευγαριού, αλλά γιατί θα έπρεπε να κερδίσει η ομάδα του Λάμπαρντ τώρα, αφού δεν κατάφερε να το κάνει με πιο απλούς αντιπάλους; Καλύτερα να πάρει ένα ουδέτερο στοίχημα, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα των ομάδων στην άμυνα, τα γκολ οι στόχοι θα πρέπει να είναι αρκετοί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,833.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *