The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Лидс-11.12

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Στις 5 Ιανουαρίου θα δούμε το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ. Διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στον πόρο μας. Οι σύλλογοι θα παίξουν στην πρώτη μάχη του ημιτελικού του Λιγκ Καπ.

Οι «αριστοκράτες» κυνηγούν τρόπαια

Η Τσέλσι ξεκίνησε καλά αυτή τη σεζόν και ήταν κορυφαία στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει τον υψηλό ρυθμό της Πρέμιερ Λιγκ, ο σύλλογος κέρδισε μόνο μια συνάντηση από τις πέντε στο πρωτάθλημα. Οι «αριστοκράτες» είναι οι δεύτεροι στη βαθμολογία, 10 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Στον τελευταίο γύρο οι Μπλε σημείωσαν μια μαχητική εντός έδρας ισοπαλία με τη Λίβερπουλ 2:2, η οποία είναι ένα βαθμό πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά έχει να παίξει ακόμα ένα παιχνίδι. Ουσιαστικά μπορεί να ξεχάσει το τίτλο στο πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν και άλλα τρόπαια, το Λιγκ Καπ είναι ένα από αυτά. Ο Thomas Tuchel δεν θα μπορέσει να βασιστεί σε πέντε παίκτες στον επερχόμενο αγώνα.

Οι Σπερς είναι σε εξαιρετική φόρμα

Η Τότεναμ ανέβασε σημαντικά ρυθμούς υπό τον Κόντε, η ομάδα έχασε με τον νέο προπονητή μόνο στο περιττό League of Conferences. Οι Σπερς είναι έκτοι στο πρωτάθλημα, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους 4 πρώτους, με δύο ακόμη παιχνίδια να απομένουν. Ο σύλλογος στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Γουότφορντ με σκορ 1:0, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ μόνο στην παράταση. Τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων, αλλά θα θυμηθούμε τη μοναδική συνάντηση αυτής της σεζόν, τότε η Τότεναμ έπαιξε υπό την καθοδήγηση του Espirito Santa και έχασε συντριπτικά με σκορ 0:3.

Πρόβλεψη

Σε αυτή την κορυφαία μάχη, η Τσέλσι θεωρείται μικρό φαβορί, αν και οι Σπερς είναι πλέον πολύ δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό τους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί με αντεπιθέσεις, οι ομάδες πρέπει να χαροποιήσουν με ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας και πολλές επικίνδυνες στιγμές. Προσφέρουμε το στοίχημα στην ανταλλαγή των τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *