The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Тоттенхэм-23.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Σε μια από τις κεντρικές μάχες της 23ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, θα δούμε το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ, την πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασε το αναλυτικό τμήμα της ιστοσελίδας μας.

Οι «αριστοκράτες» πρέπει απλώς να κρατηθούν στο τοπ-4

Η Τσέλσι έχει να κερδίσει 4 σερί ματς στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, οπότε ήρθε η ώρα να ξεχάσουν τις φιλοδοξίες της πρωταθλήτριας, η διαφορά από τη Μάνσιτι είναι ήδη 12 βαθμοί και οι «πολίτες» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι παίκτες του Τούχελ είναι τρίτοι στη βαθμολογία. Στον τελευταίο γύρο οι Μπλε δεν κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας την Μπράιτον – 1:1. Η Τσέλσι μπορεί να κατακτήσει το Λιγκ Καπ, όπου στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Η ομάδα πρέπει να επιβιώσει από την ύφεση και να επιστρέψει στην προηγούμενη σταθερότητά της. Πέντε παίκτες θα χάσουν αυτή τη μάχη, μεταξύ των οποίων και ο βασικός τερματοφύλακας Μέντι, είναι στην εθνική ομάδα για το Κύπελλο Αφρικής.

Οι Σπερς θέλουν να προκριθούν στο Champions League

Η Τότεναμ έκανε θραύση στο τελευταίο παιχνίδι, όταν ο Μπεργκουϊν μπήκε ως αλλαγή και σημείωσε διπλό στον χρόνο των καθυστερήσεων κόντρα στη Λέστερ, οι Σπερς άρπαξαν την εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-2. Η ομάδα είναι πέμπτη στην Πρέμιερ Λιγκ, ένα βαθμό πίσω από τη Γουέστ Χαμ με τρία παιχνίδια στη διαφορά. Επί Κόντε η Τότεναμ δεν έχει χάσει ακόμα στο πρωτάθλημα, 6 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Με μια τόσο σημαντική πρόοδο η θέση στη ζώνη του Champions League έχει γίνει αρκετά ρεαλιστική, το κύριο πράγμα είναι να κερδίσουν το μέγιστο από τις συναντήσεις που έμειναν. Οι Σπερς έχουν τρεις απώλειες προσωπικού, δεν θα παίξει και ο Son.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί τρεις φορές αυτή τη σεζόν, δύο φορές τον Δεκέμβριο όταν η Τσέλσι κέρδισε το Λιγκ Καπ 2-0 και 1-0. Με νίκη των «αριστοκρατών» 3:0 ολοκληρώθηκε και η μάχη του πρώτου γύρου στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ.

Πρόβλεψη

Δεδομένων των αποτελεσμάτων των συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, οι φορείς στοιχημάτων έδωσαν το πλεονέκτημα στην Τσέλσι και οι παίκτες φορτώνονται μαζικά στην επιτυχία των «μπλε». Σε αυτή τη συνάντηση δεν είναι όλα τόσο απλά, γιατί στην Πρέμιερ Λιγκ οι Σπερς παίζουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Η Τότεναμ θα πρέπει τουλάχιστον να σκοράρει σε αυτή τη συνάντηση και να σπάσει το ξερό σερί κόντρα στην Τσέλσι. Ποντάρουμε σε ανταλλαγή τερμάτων σε αυτό το ντέρμπι (απόδοση 1,91).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *