The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 26 Δεκεμβρίου 2019

Chelsea-Southampton-26.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Σε ένα γιορτινό σκηνικό, στις 26 Δεκεμβρίου στο Stamford Bridge, η Τσέλσι θα φιλοξενήσει τη Σαουθάμπτον. Ο ιστότοπός μας ετοίμασε την πρόβλεψη για τη μάχη αυτών των αντιπάλων.

Οι «μπλε» δεν μπορούν να χαλάσουν τη γιορτή

Η Τσέλσι εξακολουθεί να εκτελεί όλα τα καθήκοντα για τη σεζόν, η ομάδα έφτασε στα πλέι-οφ του Champions League, όπου θα παίξει με την Μπα΄γερν Μονάχου. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας προς το παρόν όλα είναι σύμφωνα με το σχέδιο, η ομάδα είναι στην τέταρτη θέση, ενώ ο στόχος είναι απλώς να μπει στην πρώτη τετράδα. Οι «αριστοκράτες» στον τελευταίο γύρο στο ντέρμπι του Λονδίνου νίκησαν την Τότεναμ με σκορ 2:0. Είναι ενδιαφέρον ότι τα «σπερς» παίζουν υπό την ηγεσία του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος προπονούσε τους μπλε για πολλά χρόνια. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ υιοθέτησε την τακτική του πρώην προπονητή. Πριν από τον αγώνα με την Τότεναμ, η Τσέλσι είχε μια ανεπιτυχή σειρά, τέσσερις ήττες σε 5 παιχνίδια. Τώρα το περιθώριο ασφαλείας εξακολουθεί να υπάρχει, η διαφορά από την πέμπτη θέση αποτελεί τέσσερις πόντους.

Για τους «Άγιους» κάθε βαθμός έχει εξαιρετική σημασία

Δε ζηλεύει κανείς τους οπαδούς των «αγίων» στις τελευταίες σεζόν, τα φαβορί τους είναι συνεχώς στα πρόθυρα του υποβιβασμού. Και τώρα η Σαουθάμπτον αγωνίζεται για την επιβίωση, βρισκόμενη μόνο στη 17η θέση στην κατάταξη. Η ομάδα ξέφυγε από τη ζώνη υποβιβασμού μόνο στον τελευταίο γύρο, όταν σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, νίκησε εκτός έδρας τον άμεσο ανταγωνιστή της Άστον Βίλα – 3:1. Οι «Άγιοι» παίζουν εξαιρετικά άσχημα στην άμυνα, καθώς και στην έδρα τους, σύμφωνα με αυτούς τους δείκτες η ομάδα καταλαμβάνει τις τελευταίες θέσεις στο πρωτάθλημα. Μπροστά είναι ακόμα το ήμισυ του πρωταθλήματος, όχι τόσο πολύ μέχρι τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, μια σειρά επιτυχημένων αγώνων μπορεί να προσφέρει ασφάλεια στο σύλλογο για λίγο.

Προσωπικές συναντήσεις

Εκτός έδρας η Τσέλσι κατάφερε εύκολα να νικήσει τους «αγίους»με ένα πειστικό σκορ 4:1. Ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο οι μπλε οδήγησαν 3:1, και στο δεύτερο μισό έφεραν όλα σε ένα λογικό συμπέρασμα.

Πρόβλεψη

Οι αποδόσεις είναι υπέρ της Τσέλσι, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή με τη νίκη τους στο τελευταίο παιχνίδι η ενδεκάδα του Frank Lampard απόκτησε ξανά την αυτοπεποίθηση. Οι μπλε παίζουν στην έδρα τους και προσπαθήσουν να κάνουν στους οπαδούς ένα καλό δώρο. Η Σαουθάμπτον δεν σκοπεύει να στενοχωρήσει τους οπαδούς της ξανά, έτσι ώστε οι «άγιοι» θα προσπαθήσουν να δώσουν μάχη. Μοιάζει πολύ ελπιδοφόρο το στοίχημα και οι δύο θα σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *