The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Σαουθάμπτον: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Саутгемптон-26.10

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Γύρος των 16

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Την Κυριακή ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έκλεισε 55 χρόνια. Το αγαπημένο του πνευματικό τέκνο είχε νικήσει τη Νόριτς την προηγούμενη μέρα, αλλά μήπως θα συνεχίσει να συγχαίρει τον Ρώσο ολιγάρχη και στο Λιγκ Καπ; Εκεί θα φιλοξενήσουν τη Σαουθάμπτον. Υπάρχει κάποια ίντριγκα στη συνάντηση στο Stamford Bridge;

Η Τσέλσι βγήκε από την φθινοπωρινή ύφεση

Οι “Αριστοκράτες” στα τέλη Σεπτεμβρίου δεν μπόρεσαν να κερδίσουν σε 3 συνεχόμενους αγώνες. Στο Λιγκ Καπ με την Άστον Βίλα τους έσωσε η ικανότητα του Κέπα Αριθαμπαλάγα να κερδίζει τη διαδικασία των πέναλτι. Μετά όμως ακολούθησε το 0-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και με την Μπρέντφορντ, μετά από παύση για τις εθνικές ομάδες, παρά τη νίκη, υπήρξαν πολλά ερωτηματικά στον Τούχελ, τον έσωσε το γκολ του Τσίλγουελ και το θάρρος του Μέντι στο «καρέ». Μετά από αυτό όμως η ομάδα σημείωσε 2 συντριπτικές νίκες. Ποιοι ήταν όμως αυτοί οι αντίπαλοι; Η Μάλμε, το αουτσάιντερ του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, δέχτηκε 4 γκολ, η Νόριτς, και πάλι σαφώς όχι στο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ – 7. Είναι αυτό σίγουρα σημάδι ανάκαμψης. Από την άλλη, ο Τόμας αντιμετωπίζει έξοχα τους ταυτόχρονους τραυματισμούς των Λουκάκου και Βέρνερ.

Η Σαουθάμπτον δεν μπορεί ακόμα να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού

Οι «Άγιοι» είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να χτίσουν την απόσταση τους από τους τρεις χειρότερους της τρέχουσας Πρέμιερ Λιγκ. Το Σάββατο φιλοξένησαν ένα από τα αουτσάιντερ στη γενέτειρά τους, Στάδιο St. Mary’s, την Μπέρνλεϊ, και ικανοποιήθηκαν με ισόπαλοι 2-2. Δηλαδή, ουσιαστικά έχουν διατηρήσει το status quo. Η κατάσταση για τον Ralf Hasenhüttl και τους παίκτες του δεν είναι η πιο ρόδινη. Η ομάδα έχει μάθει όλους ότι ξεκινούν άσχημα, αλλά μετά βελτιώνονται συνεχώς. Η Newcastle έλαβε νέους και πολύ πλούσιους ιδιοκτήτες και το χειμώνα θα πρέπει να λάβει μια ισχυρή ενίσχυση του ρόστερ, και ακόμη νωρίτερα νέο τεχνικό. Και ως εκ τούτου, μόνο η Νόριτς παραμένει κάτω από τη Σαουθάμπτον, η οποία δείχνει να μην έχει σχέδια για επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ. Αξίζει τον κόπο να σπαταλάς ενέργεια στο Λιγκ Καπ υπό τέτοιες συνθήκες; Ή μήπως είναι καλύτερα να τους φυλάξουν για τον αγώνα του Σαββάτου με ανταγωνιστή, τη Γουότφορντ; Επιπλέον, ο Ward-Prause σίγουρα δεν θα παίξει, ο αρχηγός της ομάδας έχει «κόκκινη».

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τσέλσι δεν μπόρεσε να νικήσει τη Σαουθάμπτον την περασμένη σεζόν: 1-1 και 3-3. Όμως στις αρχές του μήνα κατάφεραν να κερδίσουν τους «αγίους» με σκορ 3-1.

Πρόβλεψη

Γιατί οι παίκτες του Τούχελ να μην επαναλαμβάνουν αυτό που έκαναν στις 2 Οκτωβρίου; Είναι απίθανο ο αντίπαλος να αντισταθεί με τον ίδιο τρόπο. Ποντάρουμε στη νίκη της Τσέλσι με χάντικαπ -1 γκολ (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *