The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-РеалМадрид-06.04_cr

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Αυτή την Τετάρτη το Λονδίνο θα φιλοξενήσει ακόμη έναν προημιτελικό αγώνα του Champions League μεταξύ Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Τσέλσι

Στο προηγούμενο στάδιο της διοργάνωσης, η Τσέλσι νίκησε αναμενόμενα τη Λιλ (2:0, 2:1), έχοντας προηγουμένως τερματίσει δεύτερη στον όμιλο με Γιουβέντους, Ζενίτ και Μάλμε. Όμως, την προηγούμενη μέρα, οι Μπλε έχασαν εντυπωσιακά με σκορ 1:4 από την Μπρέντφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ, με αποτέλεσμα να εδραιωθούν τελικά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγείται στο ισπανικό πρωτάθλημα, δώδεκα βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο αντίπαλο, οκτώ γύρους πριν από το τέλος της La Liga. Τώρα οι Blancos θα ρίξουν όλες τους τις δυνάμεις στο Champions League. Να θυμίσω ότι στους 16 νίκησαν την ΠΣΖ με θεαματικό στυλ – 0:1 και 3:1.

Πρόβλεψη

Πριν από ένα χρόνο, σε αυτό το ζευγάρι κυριαρχούσε η Τσέλσι, αλλά τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι οι φιλοξενούμενοι τουλάχιστον δεν θα χάσουν και θα βελτιώσουν σημαντικά τις θέσεις τους πριν το δεύτερο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα χάσει με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *