The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Порту-13.04

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Στις 13 Απριλίου θα παίξουν τον αγώνα της δεύτερης φάσης τους στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι και η Πόρτο, πρόβλεψη ετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Οι Λονδρέζοι θέλουν να κυριαρχήσουν στην τάξη

Η Τσέλσι υπό τον Τούxελ δείχνει υψηλά αποτελέσματα και σχεδόν τελείωσε τους ημιτελικούς του Champions League. Οι Blues δεν έδειξαν καλό ποδόσφαιρο στην πρώτη συνάντηση με τους Πορτογάλους, αλλά θα έπρεπε να είναι ικανοποιημένοι με το σκορ. Η Τσέλσι είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα, μόλις ένας βαθμό πίσω από την τέταρτη Γουέστ Χαμ. Το κύριο καθήκον των παικτών του Τόμας Τούχελ στην Πρέμιερ Λιγκ είναι να τερματίσουν στο πρώτο κουαρτέτο. Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος ο σύλλογος νίκησε την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 4:1. Η ομάδα δεν έχει απώλειες προσωπικού πριν από το επερχόμενο παιχνίδι εναντίον Πόρτο.

Η Πόρτο θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη

Η Πόρτο θεωρήθηκε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά βρίσκεται ήδη στους προημιτελικούς και δείχνει υπέροχο παιχνίδι. Χάσανε τον πρώτο αγώνα με ένα δυσάρεστο σκορ, αν και οι «δράκοι» ήταν σαφώς άτυχοι. Στο πρωτάθλημα η Πόρτο είναι δεύτερη, 5 βαθμούς πίσω από την Σπόρτινγκ, αλλά ο ανταγωνιστής έχει ακόμα ένα παιχνίδι στο χέρι. Εδώ είναι καλύτερα να σκεφτούν πώς να διατηρήσουν τη δεύτερη θέση, η οποία εγγυάται το εισιτήριο στη φάση των ομίλων του Champions League, η Μπενφίκα είναι μόλις 3 βαθμούς πίσω.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Πόρτο μπορεί να είναι ευχαριστημένη με την απόδοσή της στην πρώτη συνάντηση, αλλά το αποτέλεσμα είναι σαφώς παράλογο, καθώς η Τσέλσι κέρδισε με σκορ 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο το πλεονέκτημα των «δράκων» ήταν απτό, 8:1 σε σουτ, αλλά οι Λονδρέζοι σημείωσαν το μοναδικό γκολ. Το παιχνίδι αποδείχθηκε πιο ίσο στο δεύτερο ημίχρονο. Η τάξη και η πραγματοποίηση των στιγμών έπαιξαν ρόλο στην πρώτη μάχη.

Πρόβλεψη

Οι Λονδρέζοι είναι ένα βήμα μακριά από τους ημιτελικούς, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Πόρτο θα είναι σε θέση να καλύψει ένα τόσο δυσάρεστο σκορ. Οι «δράκοι» μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, η ομάδα το έχει ήδη αποδείξει, αλλά θα είναι δύσκολο να καλύψουν ένα τέτοιο κενό. Οι αντίπαλοι θα παίξουν για δεύτερη φορά σε ουδέτερο γήπεδο στη Σεβίλλη. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,01.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *