The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον ΠΑΟΚ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-PAOK Thessaloniki FC-29.11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Λ – 5 ημέρα αγωνιστικής από 6

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Η Τσέλσι στον πέμπτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στην έδρα της θα φιλοξενεί την ελληνική ομάδα ΠΑΟΚ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της γηπεδούχου ομάδας, αξίζει να προσέξουμε το γεγονός ότι η ομάδα του Σαρί έχει ήδη λύσει τα πάντα για τον αυτό της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το προπονητικό επιτελείο των Λονδρέζων θα βγάλει τη δεύτερη σύνθεση ομάδας για το επόμενο παιχνίδι και ίσως ακόμη και τη νεολαία.

Μετά την Τότεναμ

Πριν από τη παύση για τα παιχνίδια των εθνικών η Τσέλσι στην έδρα της δεν κατάφερε να νικήσει την Έβερτον, ο αγώνας τελείωσε με σκορ 0:0. Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα οι “μπλε” έχασαν από την Τότεναμ στο ντέρμπι με σκορ 1:3. Τέτοια αποτελέσματα δείχνουν ότι οι “αριστοκράτες” δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση τώρα, οι γηπεδούχοι έχουν προβλήματα με την απόδοση. Και μην ξεχνάτε ότι η Τσέλσι την Πέμπτη δεν χρειάζεται και τόσο τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση στην κατάταξη του Γιουρόπα Λιγκ, μετά από τέσσερις γύρους στο ενεργητικό των Ελλήνων υπάρχουν τρεις μονάδες και τρεις μονάδες διαφορά πίσω από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Vidi. Ταυτόχρονα, στον έκτο γύρο οι Έλληνες εντός έδρας θα πρέπει να παίξει  με BATE, και αν καταφέρουν να φέρουν βαθμούς από το Λονδίνο, θα είναι πιθανό για τον ΠΑΟΚ να προκριθεί στα πλέι-οφ από τον όμιλο Λ.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι δεν έχει πολλά να κάνει στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου όλα έχουν ήδη αποφασιστεί, ο Σαρί έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους νεαρούς εν δράση, που τους λείπει πρακτική στα παιχνίδια της Premier League. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ παρακινημένος για την προσεχή συνάντηση, οι Έλληνες έχουν πολύ αξιοπρεπή και έμπειρη σύνθεση ποδοσφαιριστών. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στα χάντικαπ του αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη του ΠΑΟΚ με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *