The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-12.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 22ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τσέλσι θα φιλοξενεί τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εντός έδρας. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είναι ξεκάθαρο φαβορί και είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με αυτή τη γραμμή πονταρίσματος, δεδομένων των δυνατοτήτων των μελλοντικών αντιπάλων, καθώς και του γεγονότος ότι η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ παίζει χειρότερα εκτός έδρας παρά στην έδρα της.

Στην κορυφή-4

Μετά την 21η περιοδεία η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Αγγλίας. Η διαφορά από την Τότεναμ, που βρίσκεται στην τρίτη θέση, αποτελεί τέσσερις μονάδες, από την Άρσεναλ, η οποία πιέζει την Τσέλσι από κάτω, τρεις μονάδες. Η κατάσταση στο σύνολό της δεν είναι άσχημη για τους “μπλε”, δεδομένου ότι ο ίδιος ο Σαρί επαναλαμβάνει συνεχώς ότι ο στόχος της ομάδας του για τη σεζόν είναι η θέση στην πρώτη τετράδα. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η Τσέλσι πραγματοποίησε τον τελευταίο αγώνα της στις 8 Ιανουαρίου εναντίον της Τότεναμ στο Λιγκ Καπ, το σκορ του αγώνα ήταν 1:0 υπέρ των “σπερς”.

Οι “καρακάξες”

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ έχει περισσότερο γήινους στόχους για τη σεζόν – να διατηρήσει τη θέση στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου και προς το παρόν οι “ασπρόμαυροι” το καταφέρνουν μια χαρά. Στο ενεργητικό της η ομάδα διαθέτει 18 βαθμούς, που είναι δύο βαθμούς περισσότερο από τη Σαουθάμπτον, η οποία βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ δεν ήταν ποτέ σε θέση να κερδίσει, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι «καρακάξες» σημείωσαν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Για τη Τσέλσι είναι σημαντικό όχι μόνο να κερδίσει το επερχόμενο παιχνίδι, αλλά εάν είναι δυνατόν να δημιουργήσει καλή διαφορά τερμάτων. Το θέμα είναι ότι οι “μπλε” δεν έχουν την καλύτερη διαφορά τερμάτων, ενώ η ήττα στο ντέρμπι από την Τότεναμ πιέζει τους “μπλε” να νικήσουν τον αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Τσέλσι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *