The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Ньюкасл-15.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Stamford Bridge

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ σε κρίση θα επισκεφθεί την φιλόδοξη Τσέλσι στον τελικό αγώνα του εικοστού τέταρτου γύρου της Premier League.

Τσέλσι

Τρεις συνεχόμενες νίκες επί των Μπέρνλι (2:0), Τότεναμ (1:0) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2:1) επέτρεψαν στην Τσέλσι να επανέλθει στον αγώνα για τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ και να ξεχάσει προσωρινά τις αναταραχές σε αναμετρήσεις με τη Λέστερ (0:2) και τη Γουλβς (0:0). Πέμπτη θέση, 39 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 38:24 – αυτή είναι η τρέχουσα απόδοση των «αριστοκρατών».

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Στην τελευταία περίοδο της σεζόν η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κέρδισε νίκες έναντι των ισχυρών Έβερτον (2:0) και Σαουθάμπτον (3:2), καθώς αποδείχθηκε πιο αδύναμη από τους Άστον Βίλα (0:2), Λιντς (1:2) και Κρίσταλ Πάλας (1:2). Παρά την τρέχουσα δέκατη έκτη θέση με 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 25:38, οι Magpies είναι ήδη δέκα βαθμούς μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι κερδίζει συνεχώς τη Νιούκαστλ εντός έδρας, και δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει αυτή η παράδοση την επόμενη Δευτέρα. Ωστόσο, δεν περιμένω συντριπτική νίκη των γηπεδούχων, γιατί τώρα απέχουν πολύ από την καλύτερη τους κατάσταση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Τσέλσι με 1-2 γκολ με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *