The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μπράιτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Брайтон-20.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 20 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Στην Αγγλία τώρα ουσιαστικά δεν περνά ούτε μία μέρα χωρίς συναντήσεις σε επίπεδο Premier League. Η Τσέλσι και η Μπράιτον θα βγουν στο γήπεδο την Τρίτη. Υπάρχει ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι, ή μπορούμε να γράψουμε απευθείας 3 βαθμούς στους «αριστοκράτες» «από προεπιλογή»; Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου έκαναν μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 20 Απριλίου 2021.

Η Τσέλσι έχει πολύ πλούσιο πρόγραμμα, αλλά δεν μπορεί να επιβραδύνει

Οι «αριστοκράτες» έχουν τώρα ένα πολύ σφιχτό και βαρύ πρόγραμμα. Την περασμένη Τρίτη ήταν η συνάντηση του Champions League με την Πόρτο. Εκεί, ωστόσο, οι Βρετανοί είχαν χάντικαπ μετά από 2-0 μία εβδομάδα πριν, αλλά οι «δράκοι» δεν τα παρατήρησαν και κράτησαν τον αντίπαλο σε ένταση μέχρι το τελικό σφύριγμα, είναι καλό που ο Ταρέμι σημείωσε το αριστούργημά του την τελευταία στιγμή. Μετά το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός αγώνας με την Μάντσεστερ Σίτι στο κύπελλο. Ωστόσο, οι παίκτες του Τόμας Τούχελ δεν μπορούν να επιβραδυνθούν ούτε στην Πρέμιερ Λιγκ. Με μια συγκλονιστική ήττα από τη Γουέστ Μπρομ, οι «μπλε» έχουν πέσει από την κορυφή-4 και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Είναι καλύτερα να μην χάσουν άλλους βαθμούς…

Η Μπράιτον είναι απίθανο να πιέσει σκληρά

Οι «γλάροι» επέστησαν πολλές κριτικές. Αλλά εκείνη τη στιγμή, όταν φάνηκε να υπάρχει πραγματικός κίνδυνος υποβιβασμού, τον Μάρτιο, οι παίκτες του Γκράχαμ Πότερ κέρδισαν 2 συνεχόμενες νίκες. Πρώτα, νίκησαν τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας και μετά νίκησαν τη Νιουκάστλ εντός έδρας. Ως αποτέλεσμα, έχοντας περάσει το σήμα των 30 βαθμών, οι Άλμπιον φαίνεται χαλάρωσαν. Οι παίκτες δεν έχουν τόσα υψηλή κλάση, τουλάχιστον για το επίπεδο της τρέχουσας κατηγορίας τους, όπου συλλέγονται μόνο οι καλύτεροι. Ως αποτέλεσμα, τον Απρίλιο μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά μέτρια. Ναι, μετά από μια ελάχιστη ήττα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπράιτον σημείωσε ισοπαλία στο Goodison Park, με την φιλόδοξη Έβερτον. Όμως, η τελευταία τώρα έχει απλώς χάλια κατάσταση με το προσωπικό, μεγάλο όγκο τραυματιών, στους οποίους συμπεριλήφθηκε και ο Yerri Mina. Οπότε τα «ζαχαρωτά» σκέφτονταν μόνο την άμυνα, και τελικά κατάφεραν να σημειώσουν λευκή ισοπαλία. Αλλά τώρα την Μπράιτον περιμένει ταξίδι σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο. Θα βοηθήσει τους «γλάρους» μακριά ξεκούραση στο Λονδίνο;

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Ιανουάριο του περασμένου έτους η Μπράιτον κατάφερε να σημειώσει ισοπαλία. Αυτή είναι η μόνη επιτυχία της σε 7 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένου του περασμένου Σεπτεμβρίου, κέρδισε η Τσέλσι.

Πρόβλεψη

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για τον Τόμας Τούχελ, γιατί σε κάθε συνάντηση πρέπει να δώσεις αποτέλεσμα. Αλλά η σύνθεση είναι ευρεία  και ο αντίπαλός του δεν έχει κίνητρα τώρα. Ποντάρουμε στο στοίχημα για τη νίκη της γηπεδούχου ομάδας (απόδοση – 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *