The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μπράιτον: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Брайтон-29.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Ευρώπη κυρίως ξεκουράζονται. Όχι όμως στην Αγγλία, τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές. Δεν παίζουν τώρα τόσο έντονα, ως συνήθως, ο κορωνοϊός παρεμβαίνει στη «χειμωνιάτικη τρέλα». Κι όμως τη Τετάρτη θα παίξουν Τσέλσι και Μπράιτον στο Στάμφορντ Μπριτζ. Θα τα καταφέρουν οι «αριστοκράτες» του Τούχελ με τους φιλοξενούμενους; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν την πρόβλεψή τους για αυτόν τον αγώνα στις 29 Δεκεμβρίου 2021.

Η Τσέλσι στοχεύει ψηλά αυτή τη σεζόν, αλλά είναι έτοιμη να παλέψει για;

Οι «αριστοκράτες» κατάφεραν να συνοψίσουν την περασμένη σεζόν με νίκη στο Champions League. Αν και σαφώς δεν ήταν φαβορί, ούτε στο σύνολο της διοργάνωσης ούτε στον τελικό. Φυσικά, περίμεναν από τον Τούχελ παραπάνω, μετά από καλή προετοιμασία μαζί του, μόνο νέα τρόπαια. Εξάλλου, με υπόδειξη του Τόμας, έγινε ρεκόρ μεταγραφή με την υπογραφή του Λουκάκου. Αλλά μέχρι στιγμής ο Ρομέλου δεν ανταποκρίνεται στις μισές προσδοκίες και η ομάδα έχανε συχνά βαθμούς. Η πτώση τον Δεκέμβριο συνδέθηκε με το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Ωστόσο, η Μπρέντφορντ νικήθηκε στους 8 του Λιγκ Καπ. Και στη συνέχεια κατέγραψαν νίκη με ισχυρή θέληση επί της Άστον Βίλα.

Η Μπράιτον δεν κατάφερε να φτάσει στο επόμενο επίπεδο

Οι «γλάροι» είναι μια ομάδα που μπορεί να ονομαστεί μεσαία της Πρέμιερ Λιγκ. Αφού ανέβηκε στην ελίτ κατηγορία, μένει σταθερά ανάμεσα στις μεσαίες. Αλλά ταυτόχρονα, όλοι περιμένουν ότι η δουλειά του Γκράχαμ Πότερ θα έχει ως αποτέλεσμα το γεγονός ότι η ομάδα του όχι μόνο θα δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά και θα τις μετατρέπει ποιοτικά σε γκολ. Το ξεκίνημα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο και φαινόταν ότι η τρέχουσα έκδοση της ομάδας θα πάλευε τουλάχιστον για την 7η θέση και πρόκριση στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Αλλά μετά το ξέσπασμα στην αρχή, τα αποτελέσματα επιδεινώθηκαν απότομα και ο σύλλογος άρχισε σταδιακά να διολισθαίνει στη βαθμολογία. Εξάλλου, αρκετές φορές μόνο τα καθυστερημένα γκολ του Νιλ Μόουπ έσωζαν από τον υποβιβασμό. Αυτή τη στιγμή η τελευταία νίκη χρονολογείται μόνο στις 22 Σεπτεμβρίου (2-0 με τη Σουόνσι) στο Λιγκ Καπ. 12 αγώνες στη σειρά χωρίς νέες επιτυχίες! Και μόνο στις 26 Δεκεμβρίου η ομάδα κατάφερε να νικήσει την Μπρέντφορντ, με έκβαση του αγώνα να φέρνει το πολυαναμενόμενο 2:0.

Προηγούμενοι αγώνες

Και στη τελευταία και στη προτελευταία σεζόν η Μπράιτον κατάφερνε να παίρνει βαθμούς από τον μεγαλοπρεπή από μία φορά. Οι «γλάροι» σημείωναν ισοπαλία και στα δύο πρωταθλήματα. Τον Απρίλιο κράτησαν τα «μηδενικά» στο ίδιο γήπεδο.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι είναι πιο συνηθισμένη στο να παίζει σε τέτοιο πρόγραμμα και έχει ευρύτερο ρόστερ. Ποντάρουμε στη νίκη των «αριστοκρατών» με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *