The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μπέρνλεϊ: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Chelsea-Burnley-22.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Δευτέρα: 22 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα, 22 Απριλίου, ένας από τους αγώνες του 35ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, όπου θα συναντηθούν οι παίκτες της Τσέλσι και της Μπέρνλεϊ. Αυτές είναι διαφορετικές ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες, αλλά τώρα ο αγώνας θα πρέπει να είναι περίπου ίσος. Γι’ αυτό και σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι – Μπέρνλεϊ.

5 νίκες για 6 αγώνες

Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι έπεσε στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά τίποτα δεν χάθηκε ακόμα. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Σαρί σημείωσε σημαντική πρόοδο το τελευταίο διάστημα, κερδίζοντας 5 παιχνίδια από τα τελευταία 6. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτούς τους αγώνες δεν υπήρχε καμία βεβαιότητα, γιατί την Πέμπτη οι «συνταξιούχοι» νίκησαν τη Σλάβια εντός έδρας με σκορ 4:3. Δηλαδή, στην άμυνα των Λονδρέζων οι πόρτες είναι ανοιχτές. Και γενικώς οι παίκτες αφήνουν τους αντιπάλους να τους πιέζουν, επειδή γρήγορα βάζουν γκολ και χαλαρώνουν. Έτσι οι καλύτερες ομάδες στην Αγγλία δεν πρέπει να παίζουν…

3 νίκες στη σειρά

Την ίδια στιγμή η Μπέρνλεϊ ήταν στη ζώνη υποβιβασμού όχι πολύ καιρό πριν, ενώ τώρα έχει ανέβει στην 14η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όλα χάρη σε τρεις νίκες στη σειρά – 2:0 με την Γουλβερχάμπτον, 1:3 με την Μπόρνμουθ και 2:0 με την Κάρντιφ. Δηλαδή, όπως φαίνεται από τους τελευταίους αγώνες, η ομάδα σημείωσε σοβαρή πρόοδο τον τελευταίο καιρό, τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα. Ναι, εκτός έδρας η ενδεκέδα του Sean Daych χάνει σταθερά (και πολλά), αλλά και σκοραρει αρκετά συχνά (ειδικά στα πρόσφατα παιχνίδια).

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι φαίνεται να είναι μια χαρά τώρα, αλλά η ομάδα έχει αρκετά προβλήματα. Ενώ η Μπέρνλεϊ τώρα πήρε φόρα και άρχισε να σκοράρει. Είναι απίθανο οι «καφέ» θα φοβηθούν τους πιο ισχυρούς «συνταξιούχους», πράγμα που σημαίνει ότι μας περιμένουν αντεπιθέσεις. Και αν λάβουμε υπόψη το αδύναμο παιχνίδι των φιλοξενούμενων στην άμυνα, μπορούμε με σιγουριά να ποντάρουμε στο γκολ από τους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: η Μπέρνλεϊ θα σκοράρει με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *