The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-ManchesterCity-05.08

Σούπερ Καπ Αγγλίας

Στάδιο Γουέμπλι

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του αγώνα για το Σούπερ Καπ της Αγγλίας, που αλλιώς ονομάζεται το Charity Shield, θα συναντηθούν Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ», καθώς και οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της ομάδας από το Μάντσεστερ. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι κύριες, γι’ αυτό μπορούμε άνετα να κοιτάμε το στοίχημα στο αουτσάιντερ σε αυτό το ζευγάρι, επιπλέον, οι «μπλε» έχουν νέο προπονητή, αντίστοιχα, οι παίκτες έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο για την προσεχή συνάντηση.

Τέταρτο παιχνίδι

Πριν από τον αγώνα στο Γουέμπλεϊ η Τσέλσι πραγματοποίησε τρεις φιλικούς, δύο στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών, ένα στην Αυστραλία εναντίον Περθ Γκλόρι. Αμέσως παρατηρούμε το γεγονός ότι οι αγώνες έληγαν αναποτελεσματικά. Την Περθ Γκλόρι κέρδισε 1:0, με την Ίντερ και Άρσεναλ έπαιξε ισοπαλία 1:1, αλλά τους Ιταλους κέρδισαν σε πέναλτι και από τους “κανονιέρηδες” έχασαν.

Προετοιμασία μέσω του ΔΚΠ

Η Μάντσεστερ Σίτι επίσης συμμετείχε στο τουρνουά ΔΚΠ, οι «αετοί» πραγματοποίησαν τρεις αγώνες, σημείωσαν δύο ήττες από την Μπορούσια Ντόρτμουντ 0:1 και τη Λίβερπουλ 1:2, νίκη 3:2 πάνω από τη Μπέγερν Μονάχου. Με τους Γερμανούς στο γήπεδο βγήκε το σχήμα, παρόμοιο με εκείνο που αναμένεται την Κυριακή, συν είναι πιθανό να φανεί ο Aguero, έτσι ώστε περιμένουμε ενδιαφέρουσα συνάντηση .

Πρόβλεψη

Ο Μαουρίσιο Σάρρι από το Νάπολι έκανε μια απότομα επιθετική ομάδα, αλλά η Τσέλσι προς το παρόν δεν προκαλεί πολύ αίσθηση στην επίθεση, όλο και περισσότερο στην άμυνα φαίνεται καλή. Η Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα δεν θα έχει βασική σύνθεση, επομένως η ΜΣ είναι φαβορί υπό όρους, φαίνεται οπτικά ότι μια ισότιμη γραμμή υπό τις υπάρχουσες συνθήκες θα ήταν πιο σωστή, συνεπώς το στοίχημα στη Τσέλσι φαίνεται μια καλή επιλογή.  Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,40.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *