The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-МанчестерСити-03.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Stamford Bridge

Αυτή την Κυριακή το Λονδίνο θα φιλοξενήσει το επίκεντρο του δέκατου έβδομου γύρου της Premier League μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Τσέλσι

Έκτη θέση, 26 πόντοι και διαφορά τερμάτων 31:18 – η Τσέλσι σημείωσε μια μικρή πτώση τον τελευταίο καιρό, γεγονός που μείωσε δραματικά τις πιθανότητές της για τίτλο πρωταθλήτριας αυτή τη σεζόν. Την παραμονή οι «μπλε» έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Άστον Βίλα, νίκησαν τη Γουέστ Χαμ 3:0, αλλά υπήρξαν και ήττες 1:3 από την Άρσεναλ, 1:2 από την Γούλβερχαμπτον και 0:1 από την Έβερτον.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε τους ίδιους 26 βαθμούς, αλλά με διαφορά τερμάτων 21:12 είναι μόνο όγδοη στην κατάταξη. Ωστόσο, στις πέντε τελευταίες περιπτώσεις οι «πολίτες» δεν γνώριζαν την πικρία της ήττας. Ως αποτέλεσμα, οι νίκες 2:0 επί της Φούλαμ, 1:0 επί της Σαουθάμπτον και 2:0 επί της Νιούκασλ, καθώς και ισοπαλία 0:0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 1:1 με τη Γουέστ Μπρόμιτς.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, οπότε ο ανταγωνισμός εδώ θα είναι απίστευτος. Δεν νομίζω ότι η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι θα σκοράρουν πάρα πολλά γκολ, γιατί σε κρίσιμα παιχνίδια είναι πολύ πιο προσεκτικοί στην άμυνα από το συνηθισμένο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *