The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Manchester City-8.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 16ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στο Στάδιο Στάμφορντ Μπριτζ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι φιλοξενούμενοι, οι “πολίτες”, έχουν καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά αυτή τη σεζόν η Τσέλσι ποτέ δεν έχασε ακόμα, οπότε οι «μπλε» σίγουρα θα δώσουν μάχη στην ομάδα του Μουρίνιο.

Έχασαν

Μετά το διεθνές διάλειμμα η Τσέλσι σημείωσε δύο ήττες και δύο νίκες. Οι νίκες καταγράφηκαν στα παιχνίδια εντός έδρας: εναντίον του ΠΑΟΚ 4:0 και της Φούλαμ 2:0. Εκτός έδρας οι “αριστοκράτες” ήταν πιο αδύναμοι, πρώτα έχασαν από τη Τότεναμ 1:3 και μετά από την Γουόλβερχαμπτον 1:2. Το ενδιαφέρον είναι ότι στον αγώνα με τους “λύκους” η ομάδα του Σαρί ήταν η πρώτη που άνοιξε το σκορ, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το πλεονέκτημα. Πριν από τον επερχόμενο γύρο η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Αγγλίας με 31 βαθμούς στο ενεργητικό.

Κέρδισαν

Ενώ η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Γουότφορντ στο γήπεδο του αντιπάλου με σκορ 2:1, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι «πολίτες» έχουν μία μέρα περισσότερο για ανάπαυση από την Τσέλσι. Η Σίτι συνεχίζει να ηγείται στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Γκουαρδιόλα κέρδισε 41 βαθμούς, έχει θετικό χάντικαπ δύο βαθμών μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Λίβερπουλ. Εκτός έδρας η Σίτι έχει τις εξής στατιστικές: +5 =2 -0, η διαφορά τερμάτων είναι 15:2.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι παίζει εξαιρετικά στην έδρα της, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έχει αξιοσημείωτη διαφορά στην απόδοση ανάλογα με τον παράγοντα της έδρας. Αν σε οκτώ παιχνίδια στο “Etihad” η ΜΣ σημείωσε 30 γκολ, εκτός έδρας οι “πολίτες” έχουν μόνο 15 αποτελεσματικές ενέργειες σε επτά συναντήσεις. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω φαίνεται καλό. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,48.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *