The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-МанчестерСити-25.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Στον κεντρικό αγώνα του έκτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα συναντηθούν Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι, η πρόβλεψη για την αναμέτρηση των ομάδων αυτών ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας. Ποιος θα είναι πιο δυνατός σε μια τέτοια μάχη των τιτάνων;

Η Τσέλσι δείχνει πολύ δυνατή

Την απόδοση της Τσέλσι τη φετινή σεζόν μπορούμε μόνο να θαυμάζουμε, ο σύλλογος μοιράζεται επάξια την ηγεσία στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ. Στον τελευταίο γύρο οι «αριστοκράτες» νίκησαν την Τότεναμ στο ντέρμπι με σκορ 3:0. Οι Λονδρέζοι έπαιξαν τον τελευταίο τους αγώνα στο Λιγκ Καπ, όπου κατάφεραν να νικήσουν την Άστον Βίλα μόνο στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά εδώ ο Τουχέλ λογικά χρησιμοποίησε την εναλλαγή της ομάδας. Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι προτεραιότητα για την Τσέλσι αυτή τη σεζόν είναι η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Αμφισβητείται η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του βασικού τερματοφύλακα Μέντι, ούτε ο Πούλισιτς θα παίξει.

Οι «πολίτες» δεν έχουν τη συνήθη σταθερότητα

Όλοι έχουν συνηθίσει το γεγονός ότι η Mancity κυριαρχεί στα παιχνίδια τους, αυτή τη σεζόν οι «πολίτες» δεν επιβάλλουν πάντα το παιχνίδι τους. Ακόμα και στο τελευταίο πρωτάθλημα οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έπαιξαν εξαιρετικά άσχημα, αφού κατάφεραν να εκτελέσουν μόνο ένα σουτ στο τέρμα της Σαουθάμπτον – 0:0. Στο Λιγκ Καπ η ομάδα πέρασε εύκολα την Wycombe Wanderers – 6:1. Στο βαθμολογικό πίνακα η Σίτι καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, 3 βαθμούς πίσω από τους ηγέτες. Ο Γκουαρδιόλα δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους έξι παίκτες σε αυτή τη συνάντηση, κυρίως από την επιθετική ομάδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τέσσερις φορές την περασμένη σεζόν, σε τρεις περιπτώσεις η νίκη πήγε στους Λονδρέζους. Η κύρια συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον τελικό του Champions League, όπου η Τσέλσι πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 1-0.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν δύο υποψήφιοι για τον τίτλο, οπότε οι φορείς στοιχημάτων δεν ρισκάρουν να δώσουν σε κάποιον προτεραιότητα. Η επιλογή των παικτών από τις ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο, αναμένουμε μια ενδιαφέρουσα παρτίδα σκακιού από τον Τουχέλ και τον Γκουαρδιόλα. Οι ομάδες παίζουν υπέροχα στην άμυνα, κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Οι αντίπαλοι ως συνήθως θα φοβούνται ο ένας τον άλλον, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένουμε μια αποτελεσματική μάχη, στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *