The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για τον αγώνα

SEVILLE, SPAIN - SEPTEMBER 06: Erling Haaland of Manchester City looks on during the UEFA Champions League group G match between Sevilla FC and Manchester City at Estadio Ramon Sanchez Pizjuan on September 06, 2022 in Seville, Spain. (Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάμφορντ Μπριτζ

Κεντρικό γεγονός της Πέμπτης, χωρίς καμία αμφιβολία, θα είναι η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι, η πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των συλλόγων συντάχθηκε από τους ειδικούς μας.
Οι «αριστοκράτες» στερούνται επιθετικότητας
Η τρέχουσα θέση της Τσέλσι υπογραμμίζει μόνο την ανούσια του Τούχελ αυτή τη σεζόν. Η ομάδα είναι μόλις ένατη στο πρωτάθλημα, η διαφορά από την πρώτη τετράδα είναι επτά βαθμοί, το ένα επιπλέον παιχνίδι τους επιτρέπει υποθετικά να φτάσουν την έκτη Λίβερπουλ, αν και αυτό δεν είναι αρκετό. Στον τελευταίο γύρο οι «αριστοκράτες» δεν μπόρεσαν να νικήσουν τη νεοφερμένη Νότιγχαμ Φόρεστ, σημειώνοντας το τελικό σκορ 1:1. Οι ειδικοί σημειώνουν ότι η ομάδα στερείται σαφώς επιθετικού, τα πειράματα με Βέρνερ και Λουκάκου δεν δικαιώθηκαν. Επτά παίκτες θα χάσουν αυτή τη σημαντική συνάντηση λόγω τραυματισμών.
Οι «πολίτες» θα συνεχίσουν να παλεύουν για τον τίτλο
Η Μανσίτι έχει διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα, σε σύγκριση με τον επερχόμενο αντίπαλο, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα σκοπεύουν να παλέψουν για τον τίτλο. Μέχρι στιγμής δεν τα καταφέρνουν πολύ καλά, οι «πολίτες» είναι δεύτεροι, 7 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κατάφερε να χάσει βαθμούς στην έδρα της κόντρα στην υποτονική Έβερτον – 1:1, ο αντίπαλος έκανε μόνο ένα σουτ προς το τέρμα για να σκοράρει. Η ομάδα δείχνει καλή αγωνιστικά, κάποιες φορές υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης και τύχης. Ο σύλλογος έχει δύο απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι σύλλογοι έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν μεταξύ τους την τρέχουσα σεζόν στο Λιγκ Καπ, τότε οι ομάδες έδειξαν έναν ποιοτικό αγώνα και η εντός έδρας νίκη πήγε στη Μανσίτι με σκορ 2:0.
Πρόβλεψη
Η αφίσα μιλάει από μόνη της, οπότε θα τραβήξει μεγάλη προσοχή σε αυτή τη συνάντηση. Οι «πολίτες» θεωρούνται φαβορί, βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα και θα έρθουν για τη νίκη, καθώς δεν θέλουν να αυξήσουν τη διαφορά τους από τον ηγέτη. Δεν περιμένουμε το πιο παραγωγικό ποδόσφαιρο, καθώς η Τσέλσι δεν είναι εντυπωσιακή στην επίθεση, αλλά μπορεί να παίξει καλά στην άμυνα. Αποφασίσαμε να ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων, φαίνεται ριψοκίνδυνο, αλλά η Τσέλσι δεν είναι τόσο επικίνδυνη αυτή τη στιγμή (απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *