The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-ManchesterUnited-17.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Στην Αγγλία αυτή τη φορά το ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο δεν θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε εκδηλώσεις, αλλά θα κρατήσει μέχρι και τις 4 μ.μ. Ο πιο ενδιαφέρων αγώνας θα διεξαχθεί τελευταίος: η Τσέλσι στο «Stamford Bridge» θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα εκδικηθούν επιτέλους οι «μπλε» τους «κόκκινους διάβολους»; Δημοσιεύουμε την πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 17 Φεβρουαρίου 2020.

Η Τσέλσι μπορεί να πέσει μόνο στην κατάταξη

Οι «αριστοκράτες» πραγματικά δεν υπέγραψαν κανέναν στο «παράθυρο» μεταγραφών του χειμώνα. Συνήθως συγκρατημένος ο Φρανκ Λάμπαρντ περίμενε σαφώς κάτι άλλο, και μάλιστα δήλωσε δημοσίως ότι μετά από αυτό η ομάδα του θα γίνει αουτσάιντερ στον αγώνα για την 4η θέση. Αλλά δεν έχει άλλη επιλογή από το να εργαστεί με το διαθέσιμο «υλικό». Επιπλέον, ακόμα και ο Αμπραχάν και οι συνέταιροι, παρά τις δύσπιστες καλοκαιρινές προβλέψεις, βρίσκονται πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Άρσεναλ, τη Τότεναμ, διατηρώντας προς το παρόν τη θέση στην κορυφή-4. Ναι, ακόμη και τη Λέστερ είναι πλέον απλησίαστη, για να μην αναφέρουμε τη Σίτι και τη Λίβερπουλ. Αλλά η διατήρηση της σημερινής θέσης θα είναι ήδη επιτυχία. Μπερδεύει λίγο η κατάσταση γύρω από τη θέση του τερματοφύλακα. Ο τεχνικός θα αποφασίσει ότι ο Kepa έχει μάθει ήδη το μάθημα ή το πείραμα με τον Καμπαγιέρο θα είναι σταθερό, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, μέχρι να προσκαλέσουν το νέο νούμερο 1;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέχει πολύ από τη μεγαλοπρέπεια

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη κουραστεί να ελπίζουν και να περιμένουν πρόοδο. Πριν από ένα χρόνο εδώ πίστευαν στο Σόλσκιερ και πίστευαν ότι ο μαθητής του Φέργκιουσον θα επέστρεφε την ομάδα στο επίπεδο, στο οποίο βρισκόταν με τον Sir Alex. Αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να ταλαντώνεται στο ίδιο μέτριο επίπεδο, αποτυγχάνοντας στη πληθώρα αγώνων. Ναι, το χειμώνα υπέγραψαν έναν νεοφερμένο, αλλά σίγουρα ο Μπρούνο Φερνάντες κοστίζει 55 εκατομμύρια; Και είναι έτοιμος ο Πορτογάλος να φανεί χρήσιμος τώρα, να βγει ενάντια στην Τσέλσι και να μην «χαλάσει το ζουμί»; Ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και αμφιβολίες υπάρχουν για τον Οντιόν Ιγκαλό. Ναι, ο Νιγηριανός καταλαβαίνει πολύ καλά ότι έλαβε μοναδική ευκαιρία και δούλευε σκληρά, φέροντας τον εαυτό του σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Αλλά στην πραγματικότητα είναι ήδη ένας αρκετά ηλικιωμένος επιθετικός ο οποίος πέρασε τα τελευταία του χρόνια στην Κίνα. Του ανατέθηκε όμως να αντικαταστήσει, τουλάχιστον προσωρινά, τον Μάρκους Ράσφορντ.

Προηγούμενοι αγώνες

Αυτή τη σεζόν οι ομάδες έχουν ήδη συναντήσει δύο φορές. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για την Τσέλσι: στο πρωτάθλημα τον Αύγουστο έχασε 0-4 στο Old Trafford, και τον Οκτώβριο, ήδη στο κύπελλο, 1-2 στον τομέα του.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι δεν είναι τέλεια, κι όμως πιο σταθερή, καθώς οι «αριστοκράτες» δεν αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα προσωπικού όπως οι τραυματισμοί του Μάρκους Ράσφορντ και του Μακκτομήνη. Ήρθε η ώρα για αυτούς να πάρουν εκδίκηση – στοιχηματίζουμε στη νίκη της ομάδας του Λάμπαρντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *