The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λιντς: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Лидс-11.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Το πρόγραμμα της δέκατης έκτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ θα συνεχιστεί με τον αγώνα ανάμεσα στο διεκδικητή του τίτλου Τσέλσι και Λιντς που δεν ξεκίνησε πολύ καλά.

Τσέλσι

Η Τσέλσι ξεκίνησε καλά την τρέχουσα αγωνιστική. Ωστόσο, στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις, εκτός από τις νίκες επί της Λέστερ (3:0) και της Γουότφορντ (2:1), έχασε βαθμούς σε μονομαχίες με Μπέρνλι (1:1), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:1) και Γουέστ Χαμ. (2:3). Ως αποτέλεσμα, πτώση στην τρίτη θέση με 33 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 35:9.

Λιντς

Πριν από ένα χρόνο η Λιντς διεκδικούσε θέση στη ζώνη του Κυπέλλου Ευρώπης, ενώ τώρα είναι μόλις δέκατη πέμπτη με 16 βαθμούς και διαφορά τερμάτων στο 15:22. Στους πρόσφατους αγώνες τους τα «παγώνια» νίκησαν ελάχιστα την Κρίσταλ Πάλας 1:0, έχασαν αξιοπρεπώς με 1:2 από την Τότεναμ και σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Λέστερ, 0:0 με την Μπράιτον και 2:2 με την Μπρέντφορντ.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Τσέλσι δείχνει πολύ πιο σταθερή, ωστόσο, η σημερινή Λιντς είναι απίθανο να είναι άξιος ανταγωνιστής ενός από τους γίγαντες στην έδρα του. Αν και δεν νομίζω ότι η μελλοντική επιτυχία των Λονδρέζων θα είναι πολύ εύκολη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τσέλσι και το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *