The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Liverpool-06.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Στον κεντρικό αγώνα του 37ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τσέλσι στο Stamford Bridge θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 06/05/2018 στις 6:30 ώρα Ελλάδας.

Τσέλσι

Η Τσέλσι είναι στην πέμπτη θέση της κατάταξης της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχοντας θαμπή ευκαιρία να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να καταλάβουν τη θέση στην πρώτη τετράδα οι Λονδρέζοι πρέπει να κερδίσουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και να ελπίζουν στο λάθος της Λίβερπουλ στο τελικό παιχνίδι με την Μπράιτον ή την αποτυχία της Τότεναμ. Στους τελευταίους αγώνες η ενδεκάδα τους Antonio Conte νίκησε τη Σαουθάμπτον (2:3), Μπέρνλεϊ (1:2) και Σουόνσι (0:1).

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ φέτος έφθασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε για τον Jürgen Klopp προτεραιότητα έχει αυτό το τουρνουά. Στην κατάταξη η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας παίξει έναν αγώνα περισσότερο από τους ανταγωνιστές, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στους οπαδούς. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια οι «κόκκινοι» σημείωσαν τρεις ισοπαλίε με την Έβερτον (0:0), Γουέστ Μπρος (2:2) και Στόουκ (0:0) και μόνο μία νίκη με την Μπόρνμουθ (3:0).

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ δεν σκοπεύει νε ιδρώσει στους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η ομάδα είναι πλήρως συντονισμένη στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι σίγουρη ότι θα προκριθεί στην φάση των ομίλων του πιο περίφημου τουρνουά για την επόμενη σεζόν. Για τη Τσέλσι είχε μείνει μόνο μία επιλογή να μπει στην κορυφή των τεσσάρων – νίκη στους υπόλοιπους τρεις αγώνες. Αυτή θα είναι η μοναδική ευκαιρία για τον Antonio Conte να σώσει την τρέχουσα σεζόν μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου η Τσέλσι θα παίξει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι – Λίβερπουλ: χάντικαπ (0) για τη Τσέλσι.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *