The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Ливерпуль-20.09b

Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Stamford Bridge

Το κύριο γεγονός του δεύτερου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Τσέλσι

Παρ’ όλες τις ζοφερές προβλέψεις η Τσέλσι τερμάτισε τέταρτη με 66 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 69:54 στην πρώτη σεζόν υπό καθοδήγηση του Φράνκ Λάμπαρντ Το καλοκαίρι εκτός σεζόν ο μπλε έγιναν ο πιο ενεργός παίκτης στην αγορά μεταφορών, χάρη σ’ αυτό οι φιλοδοξίες τους αυξήθηκαν σημαντικά. Την παραμονή οι Λονδρέζοι νίκησαν την μετριοπαθή Μπράιτον με σκορ 3:1.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ κέρδισε τον τίτλο για πρώτη φορά σε τριάντα χρόνια, ωστόσο, έχοντας εκπληρώσει τον κύριο στόχο, οι «κόκκινοι» έχασαν λίγο έδαφος. Μια άλλη επιβεβαίωση αυτού είναι η ήττα στο Σούπερ Κύπελλο από την Άρσεναλ. Και το πρόσφατο παιχνίδι με τη Λιντς (4:3) αποδείχθηκε πολύ νευρικό και τεταμένο.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Τσέλσι είναι ακόμα κατώτερη στην τάξη από τη Λίβερπουλ, αλλά αυτή η διαφορά σταδιακά ισοπεδώνεται. Σε προσωπικό αγώνα μεταξύ δύο επιθετικών ομάδων, περιμένω ανοιχτό ποδόσφαιρο και τουλάχιστον τρία γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *