The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Liverpool-22.09b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Στο πλαίσιο του έκτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι Λονδίνου στο Stamford Bridge θα φιλοξενήσει τη Λίβερπουλ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6:30 μμ.

Τσέλσι

Η Τσέλσι Λονδίνο το καλοκαίρι έχει υποστεί ζημιές. Η ομάδα δεν έχει δυνατότητα να υπογράψει νέους παίκτες, έχασε τον Νταβίντ Λουίζ και τη φόρμα άλλων αμυντικών. Ως εκ τούτου, όλοι στο σύλλογο ελπίζουν για το νέο προπονητή Φρανκ Λάμπαρντ και νέους παίκτες. Στους τελευταίους αγώνες οι «μπλε» έχασαν μόνο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4:0), έπαιξαν ισοπαλία με την Λέστερ (1:1) και τη Σέφιλντ (2:2), καθώς νίκησαν την Νόριτς (2:3) και τη Γουλβερχάμπτον (2:5).

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ στη νέα σεζόν φαίνεται εκπληκτική. Η ομάδα πήρε το ΟΥΕΦΑ Super Cup, νικώντας την Τσέλσι στη διαδικασία των πέναλτι και στο πρωτάθλημα φαίνεται πολύ σίγουρη. Μετά από πέντε συναντήσεις η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν έχασε ούτε ένα βαθμό, κερδίζοντας 15 βαθμούς. Κέρδισαν την Νόριτς (4:1), τη Σαουθάμπτον (1:2), την Άρσεναλ (3:1), την Μπέρνλεϊ (0:3) και τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ (3:1).

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι πιο πιθανό να κερδίσει στο Stamford Bridge από την Τσέλσι. Οι «μπλε» δεν έχουν εμπειρία στην τρέχουσα ομάδα και η άμυνά τους είναι ένας πραγματικός εφιάλτης. Η Λίβερπουλ έχει ήδη επιτύχει την απαραίτητη φόρμα και έχει την ευκαιρία να περιστρέψει τη σύνθεση. Ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν ανεβάζει τους ρυθμούς και ο Φιρμίνιο με τον Μανέ και το Σαλάχ συντρίβουν τους πάντες στην Πρέμιερ Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *