The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Liverpool-29.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 7ου γύρου της Premier League θα διεξαχθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ, όπου η Τσέλσι θα παίξει εναντίον Λίβερπουλ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι μόλις τρεις μέρες πριν στο «Άνφιλντ» έπαιξαν μεταξύ τους, και εκείνο το παιχνίδι έφερε λίγο απρόσμενο αποτέλεσμα – νίκη των «μπλε» 2:1. Πρέπει να πούμε ότι ο Κλοπ μάλλον δεν στενοχωρήθηκε και πολύ με αυτό το σκορ, επειδή ο κύριος στόχος των «κόκκινων» είναι η Premier League και το Champions League. Αλλά όπως και να ‘χει, η εκδίκηση θα ήταν καλό να ληφθεί, έτσι από τη Λίβερπουλ πρέπει να περιμένουμε το επόμενο Σάββατο τη μέγιστη δραστηριότητα και υψηλή απόδοση.

Στην τρίτη θέση

Η Τσέλσι πριν τον τελευταίο γύρο κρατιόταν στην πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά στον έκτο έπαιξε ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ, η οποία αποτέλεσε τεράστια έκπληξη για τους Λονδρέζους. Στην έδρα τους αυτή τη σεζόν οι “συνταξιούχοι” παραμένουν αήττητοι και έχουν σημειώσει πάνω από το ήμισυ των βαθμών τους εδώ. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο οι μπλε θα μπορούσαν να χάσουν, αλλά η απροσδόκητη ισοπαλία πρέπει να προειδοποιήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ηγέτης

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να ηγείται στο πρωτάθλημα, και αν κερδίσει το Σάββατο, η ομάδα του Κλοπ θα έχει ήδη μπροστά από την Τσέλσι θετικό χάντικαπ των πέντε βαθμών. Πριν από την ήττα στο Λιγκ Καπ οι κόκκινοι μόνο κέρδιζαν, τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League. Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να έχει 100% αποτέλεσμα, 18 βαθμούς μετά από 6 γύρους στο Premier League.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ υπάρχει ένα μικρό φαβορί της επερχόμενης συνάντησης, κάτι με το οποίο μπορεί κανείς να συμφωνήσει. Ο Κλοπ και ο Σάρι για το Σαββατιανό αγώνα δεν έβγαλαν πολύ ισχυρότερες συνθέσεις, οπότε δεν είναι σωστό να κάνουμε προβλέψεις για το επερχόμενο αγώνα, με βάση το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα. Η Λίβερπουλ στην Premier League θα συνεχίσει τη σειρά χωρίς ήττες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λίβερπουλ δε θα χάσει με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *