The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Ливерпуль-02.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι και η Λίβερπουλ θα παίξουν σε μία από τις κεντρικές συναντήσεις της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων προσφέρεται από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι «αριστοκράτες» έκαναν πολλά λάθη

Ο στόχος της Τσέλσι να κατακτήσει τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν γίνεται λιγότερο πραγματικός, ο σύλλογος είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα, αλλά η διαφορά από την κορυφαία Μάνσιτι είναι ήδη 9 βαθμοί, παρόλο που οι «αριστοκράτες» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι Λονδρέζοι δεν πέτυχαν πολλούς βαθμούς, έχοντας κερδίσει μόνο μία συνάντηση στις τέσσερις, συχνά απλά δεν πίεζαν μέχρι το τέλος τους αντιπάλους, όπως συνέβη στον τελευταίο γύρο, όταν έπαιξαν εντός έδρας με την Μπράιτον και δέχτηκαν γκολ μόνο στην παράταση 1:1. Ο Τούχελ έχει πολλές απώλειες στην άμυνα, τρεις παίκτες σίγουρα δεν θα παίξουν, άλλοι τρεις είναι υπό αμφισβήτηση.

Οι Λίβερπουλ έχει απομακρυνθεί από τον ηγέτη

Η Λίβερπουλ επρόκειτο επίσης να παλέψει για τον τίτλο, αλλά έδωσε στους «πολίτες» πολύ μεγάλο προβάδισμα. Η ομάδα είναι μόλις τρίτη στη βαθμολογία, με την Τσέλσι μόλις ένα βαθμό πίσω, με παιχνίδι στο χέρι. Η διαφορά από τον ηγέτη φτάνει τους 12 βαθμούς, αλλά απομένουν δύο παιχνίδια. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Κλοπ έχασαν από τη Λέστερ με σκορ 0:1, αν και είχαν σημαντικό πλεονέκτημα, ο Σαλάχ δεν κατάφερε κιόλας να μετατρέψει σε γκολ ένα πέναλτι στην έναρξη της συνάντησης. Την επερχόμενη μάχη θα χάσουν τουλάχιστον πέντε παίκτες, δύο είναι υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι σημείωσαν ισοπαλία 1:1, το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της Τσέλσι, δεδομένου ότι οι Λονδρέζοι έπαιξαν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο στη μειοψηφία.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δεν τόλμησαν να ξεχωρίσουν φαβορί στην αναμέτρηση δύο άμεσων ανταγωνιστών. Και οι δύο ομάδες είναι φανταστικές, αλλά έχουν χάσει πολλούς βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια. Μας περιμένει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, όπου το παιχνίδι θα πάει σε τρία αποτελέσματα. Οι αντίπαλοι θα παίξουν προσεκτικά, αλλά τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που πρέπει να κάνουν τη μετατροπή, στοιχηματίζουμε στην ανταλλαγή των τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *