The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Ливерпуль-27.02_cr

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Τελικός

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022, 6:30 μ.μ.

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ.

Τσέλσι

Η Τσέλσι είναι αυτή τη στιγμή τρίτη στην Πρέμιερ Λιγκ και κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Παράλληλα, οι Μπλε σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στο Λιγκ Καπ, όπου με τη σειρά τους ηττήθηκαν Άστον Βίλα (2:1), Σαουθάμπτον (2:1), Μπρέντφορντ (2:0) και Τότεναμ (2:0, 1:0).

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Νόριτς (3:0), της Πρέστον (2:0), της Λέστερ (4:3) και της Άρσεναλ (0:0, 2:0), χάρη σ’ αυτό είχε την ευκαιρία να κερδίσει τουλάχιστον ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα του Κλοπ είναι δεύτερη και μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη.

Πρόβλεψη

Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ θεωρούνται μικρά φαβορί αυτού του ζευγαριού, το αγωνιστικό επίπεδο τους είναι υψηλότερο. Περιμένω από τις ομάδες μια κλασική τελική μάχη με έμφαση στο αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *