The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

05_gr

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 18ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τσέλσι Λονδίνου στο Στάμφορντ Μπριτζ  θα αγωνιστεί με τη Λέστερ Σίτι. Η πρωτευουσιάνικη ομάδα σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί, στην τρέχουσα σεζόν οι αντίπαλοι επιλύουν τελείως διαφορετικά προβλήματα, καθώς και ο παράγοντας της έδρας για τη Λέστερ έχει μεγάλη σημασία. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι και οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν τα μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ.

Μαχητής για την κορυφή-4

Ο Σαρί έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η ομάδα του για την τρέχουσα σεζόν δεν έχει ως στόχο να κερδίσει στο πρωτάθλημα, ο στόχος για τη σεζόν είναι η θέση στην κορυφή-4. Πριν από τον επερχόμενο γύρο η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση με 37 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι τρεις μονάδες περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτη, την Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι έχουν εξαιρετικές στατιστικές στην έδρα τους: έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια, το τρίτο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Τρεις ήττες

Η Λέστερ Σίτι έχασε τους τρεις τελευταίους αγώνες, γεγονός που δείχνει ότι αυτή η ομάδα δεν είναι σε καλύτερη φόρμα. Οι «αλεπούδες» ήταν πιο αδύναμες από την Τότεναμ και την Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ, αποκλείστηκαν από το Λιγκ Καπ, χάνοντας από την Μάντσεστερ Σίτι στη διαδικασία των πέναλτι μετά από ισοπαλία 1:1. Αυτά τα αποτελέσματα οδήγησαν στο γεγονός ότι η Λέστερ έπεσε στην 12η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, έχει 22 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι παίζει επιθετικά στην έδρα της, σημειώνοντας κατά μέσο όρο περισσότερα από δύο γκολ ανά αγώνα, ενώ η Λέστερ Σίτι δεν έχει αξιόπιστη άμυνα, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, καθώς και το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι χρειάζονται νίκη στο επόμενο παιχνίδι, διαφορετικά η Άρσεναλ μπορεί να έρθει πολύ κοντά, σ’ αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα στο ατομικό σύνολο των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το ατομικό σύνολο της Τσέλσι είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *