The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Лестер-19.05_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί ο αναβληθείς αγώνας της εικοστής έβδομης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λέστερ.

Τσέλσι

Με 70 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 73:31, η Τσέλσι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Champions League. Και αυτό παρόλο που δεν είναι το πιο πειστικό φινάλε της σεζόν. Στην πορεία τους οι «αριστοκράτες» νίκησαν τη Γουέστ Χαμ (1:0) και τη Λιντς (3:0), σημείωσαν ισοπαλίες 1:1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 2:2 με τη Γουλβς, ενώ έχασαν 0:1 και από την Έβερτον.

Λέστερ

Δύο σερί νίκες επί των αουτσάιντερ Νόριτς (3:0) και Γουότφορντ (5:1) ανέβασαν τη Λέστερ στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 57:57. Πριν από αυτό όμως, οι «αλεπούδες» έκαναν αστοχίες σε αναμετρήσεις με Άστον Βίλα (0:0), Τότεναμ (1:3) και Έβερτον (1:2).

Πρόβλεψη

Η πιο ικανή Τσέλσι θεωρείται ως το ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού, αλλά δεν θα ξεχνούσα τη σοβαρή επιθετική δυνατότητα της Λέστερ. Οπότε το ματς σίγουρα θα γίνει θεαματικό και πλούσιο σε γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *