The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Лестер-18.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Στον κεντρικό αγώνα του 37ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα συναντηθούν η Τσέλσι και η Λέστερ, πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα προετοιμάστηκε από τους αναλυτές του πόρου μας. Πώς θα τελειώσει η μάχη των άμεσων ανταγωνιστών;

Η Τσέλσι θέλει να εκδικηθεί για το κύπελλο

Οι «μπλε» έχασαν το FA Cup από τους «αλεπούδες», αν και έπαιξαν πιο ενεργά, δεν έγινε τίποτα καταστροφικό, αλλά η ομάδα ήθελε να κερδίσει το τρόπαιο. Τώρα υπάρχει η ευκαιρία να εκδικηθεί εναντίον του αντιπάλου, η νίκη θα επιτρέψει να ανέβει στην τρίτη θέση, γιατί τώρα η Τσέλσι είναι τέταρτη, δύο βαθμούς πίσω από τον μέλλοντα αντίπαλο. Σε περίπτωση ήττας ή ακόμη και ισοπαλίας, μπορεί να πέσει εκτός του πρώτου κουαρτέτου, επειδή η Λίβερπουλ πιέζει, είναι μόνο ένα βαθμό πίσω. Ο Τούχελ και οι παίκτες του δεν μπορούν να πάρουν αυτούς τους κινδύνους, διαφορετικά όλα θα αποφασιστούν στον τελικό του Champions League, όπου ο σύλλογος θα πρέπει να παίξει εναντίον της Manchester City. Πριν από αυτήν τη συνάντηση οι Λονδρέζοι δεν έχουν απώλειες προσωπικού.

Η Λέστερ μπορεί να κλείσει το ζήτημα του Champions League

Η Λέστερ ξαναγράφει την ιστορία της, μετά το πρόσφατο θαύμα με το τίτλο του πρωταθλήματος, ο σύλλογος κέρδισε το FA Cup για πρώτη φορά στην ιστορία. Για να κάνουν τη σεζόν λαμπρή, πρέπει να παραμείνουν στο τοπ-4 της Premier League. Μέχρι στιγμής ο σύλλογος είναι ο τρίτος στο πρωτάθλημα και η νίκη στην επερχόμενη μάχη εγγυάται θέση στο πρώτο κουαρτέτο. Αλλά σε περίπτωση ήττας, η ομάδα μπορεί να αποκλειστεί από τις πρώτες τέσσερις. Το πρόγραμμα δεν ευχαριστεί καθόλου, γιατί μετά την Τσέλσι στον τελευταίο γύρο θα πρέπει να παίξουν εναντίον της Τότεναμ. Ο Brendan Rogers δεν θα μπορεί να βασιστεί σε τρεις ποδοσφαιριστές σε αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές αυτή τη σεζόν, εντός έδρας η Λέστερ κατάφερε να κερδίσει στον πρώτο γύρο με σκορ 2:0. Ωστόσο, το κύριο παιχνίδι έλαβε χώρα τις προάλλες στο FA Cup, όπου οι «αλεπούδες» κατάφεραν να νικήσουν ξανά τον ισχυρό αντίπαλο με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Αν και οι Λονδρέζοι έχουν χάσει δύο φορές αυτήν τη σεζόν, είναι η Τσέλσι που θεωρείται το φαβορί αυτής της αναμέτρησης. Η Λέστερ έχει τώρα το θάρρος και έχει ένα ισχυρό κίνητρο, περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα, όπου κανείς δεν θα ανοίξει. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *