The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Κρίσταλ Πάλας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-CrystalPalace-10.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες τους 30ο γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι το ντέρμπι του Λονδίνο, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μεταξύ της Τσέλσι και της Κρίσταλ Πάλας. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι «μπλε», η ομάδα του Κόντε έχει αποχωρήσει από την κορυφή-4 της αγγλικής ελίτ και θέλει το συντομότερο δυνατό να επιστρέψει στην τετράδα των ισχυρότερων. Με τη σειρά της η Κρίσταλ Πάλας εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, η ομάδα του Hodgson έχει τεράστια προβλήματα προσωπικού.

Μετά την Μπάρτσα

Μετά από 20 Φλεβάρη η Τσέλσι έπαιξε ισοπαλία στον αγώνα του Champions League με την Μπαρτσελόνα, οι «αριστοκράτες» πραγματοποίησαν δύο συναντήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η ομάδα του Κόντε πρώτα έχασε εκτός έδρας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1:2, και έπειτα, έχασε από μια άλλη Μανκούνια ομάδα την Μάντσεστερ Σίτι 0:1. Μετά από αυτές τις δύο ήττες οι «αστυνομικοί» έπεσαν στην κατάταξη της ΠΛΑ στην πέμπτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό 53 βαθμούς.

Στη ζώνη υποβιβασμού

Η Κρίσταλ Πάλας στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε μία φορά, σ’ αυτή την περιοδεία καταγράφηκαν ήττες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Έβερτον και ισοπαλίες με τη Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ. Στην κατάταξη της ΠΛΑ οι «αετοί» βρίσκονται στη 18η θέση, έχουν 27 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι ένα βαθμό λιγότερο από τη Σαουθάμπτον, η οποία βρίσκεται στη σωτήρια 17η θέση.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι για 3 συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπορεί να κερδίσει, το κίνητρο της ομάδας του Κόντε είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Η Κρίσταλ Πάλας αποδυναμώνεται από μεγάλο αριθμό τραυματισμένων παικτών, οι «αετοί» παίζουν αδύναμα εκτός έδρας. Σίγουρα οι «μπλε» θα προσπαθήσουν να παίξουν ενεργά και να σκοράρουν τουλάχιστον δύο στόχους στην επικείμενη συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι: ατομικό σύνολο της Τσέλσι πάνω από 2.0 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *