The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Γουότφορντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-Chelsea-Watford-05.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Κυριακή, 5 Μαΐου 2019, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 5 Μαΐου στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 37ου γύρου του πρωταθλήματος της Αγγλίας, στον οποίο θα συναντηθούν Τσέλσι και Γουότφορντ. Οι φιλοξενούμενοι εν γένει είναι καλοί, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν δείχνουν τίποτα ιδιαίτερο. Την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Γουότφορντ.

Δύσκολη περίοδος, σημαντικοί αγώνες

Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι είναι η τέταρτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά μπορεί είτε να πέσει στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ είτε να ανέβει στην 3η θέση. Όλα είναι στα χέρια των Λονδρέζων. Ωστόσο, στις τρεις τελευταίες συναντήσεις της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η ομάδα του Σαρί δεν εντυπωσίαζε καθόλου, επειδή επέτρεψε τρεις αποτυχίες: ήττα από τη Λίβερπουλ (2:0), καθώς και ισοπαλίες με την Μπέρνλεϊ (2:2) και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:1). Ταυτόχρονα εντός έδρας οι «συνταξιούχους» παίζουν πολύ πιο δυνατά, έχουν να χάσουν εδώ και εφτά αγώνες στη σειρά, έχοντας σημειώσει πέντε νίκες και δύο αποδοτικές ισοπαλίες. Μην ξεχνάτε ότι την Πέμπτη οι Λονδρέζοι είχαν τον πρώτο αγώνα του ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Άιντραχτ Φραγκφούρτης.

Η ομάδα έχει σταματήσει να εκπλήσσει

Την ίδια στιγμή η Γουότφορντ έχει σχεδόν χάσει τις πιθανότητες να σκαρφαλώσει στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχοντας εγκατασταθεί σφιχτά στη 10η θέση στο πρωτάθλημα. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν πρέπει να θεωρείται αποτυχία, επειδή η ομάδα έχει ακόμα τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Αμέσως μετά τον ημιτελικό, που κερδήθηκε με μεγάλη προσπάθεια, η ενδεκάδα του Τζάβι Γκρατσία άρχισε να πέφτει, ακολούθησαν δύσκολη νίκη επί του αουτσάιντερ του πρωταθλήματος (1:2 με τη Χάντερσφιλντ), ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον (1:1) και δύο ήττες. Σημειώνουμε ότι τώρα ο σύλλογος χάνει συνεχώς και από όλους.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει μια σειρά δυσκολιών, καθώς και το πρόγραμμα της ομάδας είναι δύσκολο. Εντούτοις, με όλα αυτά, η Γουότφορντ φαίνεται ακόμα χειρότερα, επειδή η ομάδα τώρα έχει «θρυμματιστεί» και χάνει πολύ. Σ’ αυτό το πλαίσιο προτείνουμε να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους, οι οποίοι, στην έδρα τους σίγουρα δεν πρέπει να σκοντάψουν… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *