The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-ВестХэм-04.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι δεν εντυπωσιάζει

Η Τσέλσι κέρδισε μόνο 2 από τους πρώτους 5 αγώνες της σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ League, και τους δύο ελάχιστα, επί προβληματικών ομάδων (Λέστερ και Έβερτον, που δεν έχουν κερδίσει ακόμη αυτή τη σεζόν στην Αγγλία). Οι Μπλε πέρασαν υποδειγματικά άσχημα τη μεταγραφική περίοδο, καλώντας νεοφώτιστους στον σύλλογο μετά την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν έκαναν την προετοιμασία, αλλά ο Τούχελ μάζευε και συνεχίζει να μαζεύει την ομάδα ακριβώς κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο Κουλιμπαλί και ο Κουκουρέλα δεν μπορούν να αποφύγουν τα λάθη, ο Φοφάνα που ήρθε δεν θα παίξει άψογα αμέσως. Από την άμυνα της Τσέλσι, ωστόσο, μπορούμε να περιμείνουμε δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ η επίθεσή της δεν ήταν ποτέ σούπερ παραγωγική υπό τον Γερμανό προπονητή.

 

Για ολόκληρη τη τελευταία σεζόν, οι γηπεδούχοι κέρδισαν 21 νίκες – 1 λιγότερες από την Άρσεναλ και την Τότεναμ. Επίσης σημείωσαν μόνο 9 νίκες εντός έδρας, οι 4 από αυτές ήταν ελάχιστες. Η Τσέλσι κέρδισε με μεγάλο σκορ μόνο υπό εξαιρετικές συνθήκες. Τώρα η ενδεκάδα της δεν είναι καλοστημένη, ο Καντέ τραυματίστηκε και η ομάδα είναι εκτός φόρμας και έχει χάσει 2 από τα 3 τελευταία ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να έχει καλή απόδοση η Τσέλσι, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της ή να σκοράρει 3+ φορές. Η Γουέστ Χαμ δείχνει να είναι καλύτερα προετοιμασμένη για το ματς, γιατί πήρε 4 βαθμούς στους 2 τελευταίους γύρους και στα μέσα της εβδομάδας μπόρεσε να συγκρατήσει την επίθεση της Τότεναμ (1:1). Ακόμα κι αν η Τσέλσι ήταν σε βέλτιστη φόρμα, θα δυσκολευόταν με τα «σφυριά».

Γουέστ Χαμ

Στο περασμένο πρωτάθλημα η Γουέστ Χαμ νίκησε εντός έδρας την Τσέλσι (3:2), ενώ ηττήθηκε ελάχιστα (0:1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση, δεχόμενη το μοναδικό γκολ στο 90′ παίζοντας σε μειοψηφία. Από την άφιξη του Τούχελ στο στρατόπεδο των μπλε, δεν έχουν νικήσει ποτέ τα «σφυριά» με διαφορά δύο γκολ (3 προσπάθειες – όλες ανεπιτυχείς), όλες οι νίκες της Τσέλσι συνοδεύτηκαν από αποβολές στην αντίπαλη ενδεκάδα. Αν η Γουέστ Χαμ δεν πάρει «κόκκινη», θα διεκδικήσει βαθμούς στο Στάμφορντ Μπριτζ. Οι πιθανότητες επιτυχίας της είναι αρκετά υψηλές, αφού κράτησε το F(+1,5) την περασμένη σεζόν σε 10 από τα 12 ματς με ομάδες της πρώτης 6άδας του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ τώρα ενισχύθηκε με τους Paqueta και Scamacca και έγινε ακόμα πιο δυνατή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γουέστ Χαμ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *