The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-ВестХэм-21.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Stamford Bridge

Το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Τσέλσι και Γουέστ Χαμ θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα του δέκατου τέταρτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Τσέλσι

Δύο συνεχόμενες ήττες από την Έβερτον (0:1) και την Γουλβς (1:2) έριξαν την Τσέλσι στην έβδομη θέση στην κατάταξη με 22 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 26:14. Αλλά πριν από αυτό οι «μπλε» ήταν μεταξύ των ηγετών και αισθάνονταν υπέροχα σε αγώνες με τους Λιντς (3:1), Τότεναμ (0:0) και Νιούκασλ (2:0).

Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ, από την άλλη πλευρά, με 21 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 21:16, είναι όγδοη, που της ταιριάζει απόλυτα. Τον περασμένο μήνα τα «σφυριά» έχουν κερδίσει νίκες έναντι των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1:0), Άστον Βίλα (2:1) και Λιντς (2:1), σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Κρίσταλ Πάλας και ήττα 1:3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι είναι τώρα σε ελαφρά πτώση, ενώ η τρέχουσα Γουέστ Χαμ είναι αρκετά ικανή να το εκμεταλλευτεί. Η πρόβλεψή μου είναι: οι γηπεδούχοι δεν θα ανταποκριθούν στην κατάστασή τους ως ξεκάθαρου φαβορί, ακόμη και αν κερδίσουν, με ελάχιστο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γουέστ Χαμ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,696.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *