The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Βιγιαρεάλ: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Вильярреал-11.08

UEFA Super Cup – Τελικός

Τετάρτη, 11 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βόρεια Ιρλανδία. Μπέλφαστ. Στάδιο Windsor Park

Το Μπέλφαστ θα φιλοξενήσει το Σούπερ Καπ της UEFA αυτήν την Τετάρτη, το οποίο θα καθορίσει την ισχυρότερη μεταξύ Τσέλσι και Βιγιαρεάλ.

Τσέλσι

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν με τον τίτλο του Champions League, δεύτερη φορά στην ιστορία για την ομάδα του Λονδίνου. Οι Μπλε πραγματοποίησαν την καλοκαιρινή τους προπόνηση στη Βρετανία, όπου έδειχναν αρκετά καλά με φόντο τις Πίτερμπορο Γιουνάιτεντ (6:1), Μπόρνμουθ (2:1), Άρσεναλ (2:1) και Τότεναμ (2:2).

Βιγιαρεάλ

Με τη σειρά της, η Βιγιαρεάλ σε έξι φιλικά κέρδισε μόνο ισοπαλίες 2:2 με τη Λυών, 0:0 με τη Λεβάντε και 2:2 με τη Λιντς, ενώ επίσης έχασε 2:3 από τη Βαλένθια, 1:2 από τη Μαρσέιγ και 2:3 από τη Λέστερ. Παρά την καταθλιπτική αυτή εικόνα, το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι ο τρέχων κάτοχος του Europa League Cup και μελλοντικό μέλος της φάσης των ομίλων του Champions League.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί πιστεύουν περισσότερο στις δυνατότητες της Τσέλσι, γιατί μεμονωμένα είναι πολύ ισχυρότερη. Δεν νομίζω ότι ο αγώνας θα αποδειχθεί κακός ως προς τον αριθμό των γκολ, αφού η Βιγιαρεάλ δεν είναι αντίθετη στο να αναπληρώσει την φτωχή συλλογή τροπαίων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,205.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *