The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Атлетико-17.03b

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Τέσσερις συμμετέχοντες στους προημιτελικούς του Champions League είναι ήδη γνωστοί, υπάρχουν ζευγάρια στα οποία όλα είναι ήδη ξεκάθαρα. Η ίντριγκα παραμένει στη μάχη μεταξύ Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «αριστοκράτες» παίζουν με ασφάλεια με το νέο προπονητή

Η Τσέλσι συνεχίζει το αήττητο σερί υπό το Τουχέλ με 12 συνεχόμενους αγώνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι «αριστοκράτες» έφαγαν μόνο δύο γκολ, πράγμα που δείχνει το αξιόπιστο παιχνίδι στην άμυνα. Στον τελευταίο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ οι μπλε δεν μπόρεσαν να νικήσουν την Λιντς 0:0, αλλά διατήρησαν την τέταρτη θέση τους στην κατάταξη. Εκτός σεζόν η ομάδα θα έχει μια άλλη αναδιάρθρωση, αλλά είναι απαραίτητο να δείξει αποτελέσματα με την τρέχουσα σύνθεση. Η Τσέλσι θα παίξει χωρίς τέσσερις παίκτες, ο Μάουντ και ο Τζορτζίνιο έχουν πάρα πολλές κίτρινες κάρτες, ο Αβραάμ και ο Σίλβα είναι τραυματισμένοι.

Οι «στρωματάδες» άρχισαν να κάνουν λάθη συχνά

Η Ατλέτικο λίγο καιρό πριν είχε σοβαρό προβάδισμα στην Πριμέρα, ενώ τώρα οι «στρωματάδες» είναι μόλις 6 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Ρεάλ, ενώ η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει ένα παιχνίδι στο αποθεματικό, μπορεί να μειώσει τη διαφορά σε 4 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος οι Μαδριλένιοι δεν μπόρεσαν να πιέσουν την Χετάφε 0:0, αν και πέρασαν στην πλειοψηφία τα τελευταία 20 λεπτά. Το Champions League είναι επίσης ένα σοβαρό τουρνουά, την ίδια στιγμή ήταν σαφές ότι η Ατλέτικο παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα με περισσότερη έμπνευση από ό, τι σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Η ομάδα δεν έχει απώλειες προσωπικού πριν από αυτήν τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε σε ουδέτερο πεδίο, δηλαδή στο Βουκουρέστι. Το παιχνίδι δεν ήταν παραγωγικό, οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν πολύ νευρικά και παραλίγο να φέρουν μερικά γκολ. Η Τσέλσι κατάφερε να κερδίσει νίκη 1:0 χάρη στο εντυπωσιακό γκολ από τον Ζιρού.

Πρόβλεψη

Σε αυτήν τη μάχη τίποτα δεν είναι ακόμα σαφές, η Μαδρίτη είναι αρκετά ικανή να καλύψει τη διαφορά 1 γκολ. Στα χαρτιά η Τσέλσι θεωρείται ένα μικρό φαβορί, αν και οι πιθανότητες επιτυχίας των ομάδων είναι περίπου ίσες. Είναι απίθανο να περιμένουμε ένα παραγωγικό παιχνίδι εδώ, η Ατλέτικο πάντα επικεντρωνόταν στην άμυνα, ενώ οι Λονδρέζοι υπό τον Τουχέλ χάνουν πολύ λίγα. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *