The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Арсенал-06.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022, 2:00 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι καυτό, από άποψη ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων. Στην Αγγλία, αυτή τη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ, το πρόγραμμα μοιράστηκε αυστηρά στα δύο. Όμως την Κυριακή οι αναμετρήσεις θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Τι αξίζει ο πρώτος αγώνας αυτής της ημέρας, μεταξύ των μεγαθήρων της πρωτεύουσας, Τσέλσι και Άρσεναλ. Ποιος θα κερδίσει στο Λονδίνο; Οι ειδικοί του site έκαναν αναλυτική πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 6 Νοεμβρίου 2022.

Η Τσέλσι ειλικρινά απέτυχε στον τελευταίο γύρο

Οι «Αριστοκράτες» ήταν από τους πρώτους συλλόγους που άλλαξαν προπονητή τη νέα σεζόν. Ο Thomas Tuchel δεν μπόρεσε να συνεργαστεί καλά με τον νέο ιδιοκτήτη και να αντεπεξέλθει στις αθλητικές υποχρεώσεις. Ως αποτέλεσμα, έφυγε από την πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας τον Σεπτέμβριο. Εντελώς απροσδόκητα, αντικαταστάθηκε από τον όχι τον πιο γνωστό, αλλά πολλά υποσχόμενο τεχνικό, τον Graham Potter. Και, αν και έκανε ντεμπούτο μόνο με 1-1 με τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ στο Champions League. Ωστόσο, σημείωσε αήττητο σερί 9 αγώνων σε όλα τα τουρνουά. Βέβαια στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 3 νίκες σημειώθηκε μόνο ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Μπρέντφορντ, μια χαμένη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του γκολ του Κασεμίρο στο 94ο λεπτό. Το Σάββατο ήταν το συγκλονιστικό 1-4 με την Μπράιτον.

Η Άρσεναλ δεν θέλει να παραιτηθεί από το προβάδισμα

Οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να συναντήσουν τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου στην ιδιότητα του μοναδικού ηγέτη της Premier League. Το σημαντικό είναι ότι η νεαρή ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν πτοείται τώρα μετά τις αποτυχίες. Μετά το 1-3 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γκραντ του Λονδίνου κέρδισε τέσσερις φορές, μεταξύ των οποίων την Τότεναμ και τη Λίβερπουλ. Τον Οκτώβριο, ήταν όχι λιγότερο σημαντικό λάθος, με τη μορφή του 1-1 με τη μέτρια Σαουθάμπτον. Αλλά και αυτό απαντήθηκε επάξια, με συντριπτική νίκη 5-0. Ναι, ο αντίπαλος ήταν ο πρωτάρης και αουτσάιντερ, η Νότιγχαμ Φόρεστ. Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι ακόμη και μετά από 12 αγώνες που παίχτηκαν, η Άρσεναλ μπορεί να κρατήσει πίσω της ακόμη και τη σημερινή Μάντσεστερ Σίτι με τον Έρλινγκ Χάλαλαντ. Ωστόσο, οι «πολίτες» περιμένουν το επόμενο λάθος, είναι ακριβώς πίσω.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Άρσεναλ στο σύνολό της έχει παίξει χειρότερα από την Τσέλσι τα τελευταία χρόνια. Όχι όμως στα ματς με την Τσέλσι. Εδώ, μόλις στα 5 τελευταία ματς οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν τέσσερις φορές, με μία μόνο ήττα.

Πρόβλεψη

Οι πιθανότητες επιτυχίας των συλλόγων θα είναι σχεδόν ίσες. Λαμβάνοντας υπόψη το πώς έπαιξαν οι ομάδες τη φετινή σεζόν, αξίζει να στοιχηματίσετε στην Άρσεναλ με χάντικαπ «0» (απόδοση 2,04).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *