The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Arsenal-18.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του δεύτερου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι σίγουρα το ντέρμπι του Λονδίνου, όπου η Τσέλσι θα φιλοξενεί την Άρσεναλ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, η ομάδα Σαρί ξεκίνησε τη σεζόν με αρκετή σιγουριά, σε αντίθεση με το σύλλογο του Εμέρι, ο οποίος απέτυχε να δώσει μάχη στη μηχανή του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο τρίτος αγώνας

Για τη Τσέλσι η επικείμενη συνάντηση με τους «κανονιέρηδες» θα είναι η τρίτη επίσημη της σεζόν, πριν από αυτό οι «αριστοκράτες» έχασαν 0:2 από τη Μάντσεστερ Σίτι στον αγώνα του Σούπερ Καπ Αγγλίας. Στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι “μπλε” εκτός έδρας χωρίς προβλήματα νίκησαν τη Χάντερσφιλντ Τάουν. Πριν από το ματς φάνηκε ότι θα γίνει μάχη, αλλά στην πραγματικότητα οι «αριστοκράτες» είναι υψηλότεροι στην κλάση από τον αντίπαλο, καθώς μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι οι Λονδρέζοι είχαν πολύ υψηλό κίνητρο.

Εκτός έδρας όχι πολύ καλά

Η Άρσεναλ έκανε προετοιμασία για τη σεζόν παίζοντας στο ΔΚΠ, οι «κανονιέρηδες» ήταν ισχυρότεροι από την Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν, έχασαν από την Ατλέτικο στη διαδικασία των πέναλτι. Επίσης πριν την έναρξη της σεζόν η Άρσεναλ έπαιξε φιλικό με τη Λάτσιο. Στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι «ερυθρόλευκοι» ήταν άτυχοι να ξεκινήσουν με τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα του  Γκουαρδιόλα με σιγουριά νικήσει την ενδεκάδα του Εμέρι 2:0. Το μέγιστο που μπορούσαν να υπολογίζουν οι «κανονιέρηδες» ήταν ο στόχος του γοήτρου. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η Άρσεναλ ιστορικά δεν παίζει πολύ καλά εκτός έδρας, οπότε δεν αξίζει να στοιχηματίζετε στους «κανονιέρηδες» στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Για την Τσέλσι, ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας εντός έδρας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι “μπλε” θα προσπαθήσουν να ευχαριστήσουν το κοινό τους με όμορφο ποδόσφαιρο και θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το ζευγάρι το ποντάρισμα στους γηπεδούχους μοιάζει με μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τσέλσι θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *