The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 5 Νοεμβρίου 2019

Челси-Аякс-05.11b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι του Λονδίνου θα συναντηθεί με την Άγιαξ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 05/11/2019 στις 10:00 μμ. στο Stamford Bridge.

Τσέλσι

Η Τσέλσι του Λονδίνου μετά από μια μη επιτυχημένη έναρξη της σεζόν με νέο προπονητή Frank Lampard έχει σταθεροποιηθεί. Η ομάδα, η οποία βασίζεται στη νεολαία, κέρδισε επτά παιχνίδια στη σειρά, αλλά έπειτα έχασε στο Λιγκ Καπ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:2). Η Τσέλσι βρίσκεται στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε μόνο από τη Βαλένθια (0:1), νικώντας στη συνέχεια τη Λιλ (1:2) και την Άγιαξ (0:1).

Άγιαξ

Η Άγιαξ δεν αισθάνθηκε καμία σοβαρή αποδυνάμωση μετά την αποχώρηση των ηγετών της ομάδας. Τώρα η ομάδα του Ten Hag κρατάει την ηγετική θέση στο εθνικό πρωτάθλημα και δεν είναι άσχημη στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι παίκτες της Άγιαξ βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Η ομάδα από το Άμστερνταμ νίκησε τη Λιλ (3:0), τη Βαλένθια (0:3), αλλά δεν μπόρεσε να πάρει βαθμούς με τους μπλε εντός έδρας (0:1).

Πρόβλεψη

Στον πρώτο αγώνα η Άγιαξ δεν φαινόταν πολύ σίγουρη, έτσι στο Stamford Bridge είναι απίθανο να μπορέσει να πιάσει βαθμούς. Επιπλέον, η ομάδα διαθέτει ένα αποθεματικό από την άποψη παιχνιδιού μπροστά στη Βαλένθια, η οποία σχίζεται από μέσα της ομάδας, καθώς και μπροστά από τη Λιλ. Ως εκ τούτου, η Τσέλσι έχει περισσότερα κίνητρα, η ομάδα έδωσε στους ηγέτες μια ανάπαυση στο αγώνα του Λιγκ Καπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Τσέλσι με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *