The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσάρλτον εναντίον Μπράιτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Чарльтон-Брайтон-21.12

Λιγκ Καπ Αγγαλίας – Γύρος των 16
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.
The Valley

Το Foggy Albion παραδοσιακά παίζει ενεργά ποδόσφαιρο την παραμονή των Χριστουγέννων. Εδώ τα χαρτιά μπέρδεψε, όπως και αλλού, το Μουντιάλ. Αλλά ακόμη και η Πρέμιερ Λιγκ θα επιστρέψει αυτή την εβδομάδα. Και κάποιοι από τους εκπροσώπους της θα κάνουν ζέσταμα στο Λιγκ Καπ ήδη στα μέσα της εβδομάδας. Η Μπράιτον πέρασε στον τελικό των 16 και θα πάει στη Τσάρλτον την Τετάρτη. Θα έχουν πρόβλημα οι φιλοξενούμενοι από τις ακτές του Ατλαντικού; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου δημοσιεύει την αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 21 Δεκεμβρίου 2022.
Η Τσάρλτον δεν φαίνεται καθόλου καλή
Η ομάδα στις αρχές του αιώνα έπαιζε σε καλό επίπεδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκείνη η ομάδα του Alan Curbishley διεκδικούσε ακόμη και ευρωπαϊκά κύπελλα. Σταδιακά όμως το επίπεδό της έπεσε. Πρώτον, ακολούθησε υποβιβασμός στο Τσάμπιονσιπ, και ακόμα χαμηλότερα μετά. Κάποια στιγμή η «Αθλητικός» κυκλοφορούσε πέρα-δόθε ανάμεσα στη 2η και 3η κατηγορία της Αγγλίας. Και τώρα, όπως φαίνεται, θα χαρεί αν κρατήσει απλώς τη θέση στη League 1, όπου βρίσκεται στους μαχητές για την επιβίωση. Ταυτόχρονα, στο Λιγκ Καπ, το αουτσάιντερ έχει βγάλει ήδη 3 αντιπάλους, και ο πρώτος ήταν μια αρκετά δυνατή Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.
Η Μπράιτον αντέχει καλά, παρά το γεγονός ότι την ξεσκίζουν οι γίγαντες
Οι «Γλάροι» το καλοκαίρι έβγαλαν πολύ καλά χρήματα από την πώληση αρκετών παικτών. Φαινόταν ότι ο Γκράχαμ Πότερ αντιμετώπισε αυτό το έργο τέλεια – η ομάδα ξεκίνησε δυναμικά μαζί του. Αλλά το φθινόπωρο, η Τσέλσι είχε ήδη επιστρέψει για προπονητή… Αντικαταστάθηκε από τον Ντε Ζέρμπι, ο οποίος δεν είχε εργαστεί ποτέ στην Αγγλία πριν. Ο πρώην προπονητής της Σασουόλο και της Ντόνετσκ Σαχτάρ ξεκίνησε σε νέα θέση με 3-3 στο γήπεδο της Λίβερπουλ, ωστόσο στη συνέχεια συνέχισε με μόλις 1 βαθμό σε 4 γύρους. Στη συνέχεια, όμως, σημειώθηκαν νίκες επί της Τσέλσι και της Γουλβς στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η ομάδα απέκλεισε την Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ. Αλλά πριν από την παύση, έχασαν από την Άστον Βίλα –του nai Emery με σκορ 1-2. Τώρα όμως ο Ιταλός έχει επιτέλους την ευκαιρία να δουλέψει ήρεμα, για ένα μήνα σερί, χωρίς επίσημους αγώνες.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Μπράιτον έχει 4 νίκες και μία ισοπαλία στους 5 τελευταίους αγώνες της. Αλλά μετά το 2016 δεν υπήρξαν επίσημες συναντήσεις.
Πρόβλεψη
Η Τσάρλτον βρίσκεται στον υποβιβασμό στην 3η Λίγκα, ενώ η Μπράιτον διεκδικεί τα Κύπελλα Ευρώπης. Δεν επινοούμε τίποτα και ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους στο 1ο ημίχρονο και τον αγώνα (απόδοση – 1,84).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *