The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσάβες εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шавиш-Порту-08.12

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 2/3
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira

Στον επόμενο αγώνα του δεύτερου γύρου του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τροπαίου η Πόρτο θα πάει να επισκεφτεί τη Τσάβες.
Τσάβες
Η Τσάβες περνά τη φετινή σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Πορτογαλίας, όπου μετά από δεκατρείς αγωνιστικές σημείωσε 19 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 13:16 και καταλαμβάνει επάξια την ένατη θέση. Εξάλλου, στις τρεις προηγούμενες συναντήσεις, οι Brave έμειναν στη μνήμη για τον θρίαμβο 2:1 επί της Casa Pia, καθώς και ισοπαλία 0:0 με τη Santa Clara και 2:2 με τη Wisela.
Πόρτο
Στο πρώτο μισό του Νοεμβρίου, η Πόρτο νίκησε με τη σειρά τους Ατλέτικο (2:1), Πάκος ντε Φερέιρα (4:0), Μάφρα (3:0) και Μποαβίστα (4:1), αλλά στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ σημείωσε εντυπωσιακά ισοπαλία 2:2 με την ίδια Mafra. Να θυμίσω ότι οι Dragons είναι οι νυν πρωταθλητές της χώρας, και στην Primeira League βρίσκονται στη δεύτερη θέση.
Πρόβλεψη
Μόνο μία φορά στην ιστορία της η Πόρτο δεν κέρδισε τη Τσάβες, όπως κι να ‘χει η διαφορά κατηγορίας μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Νομίζω ότι το φαβορί θα θελήσει να αποκατασταθεί για ένα πρόσφατο λάθος και σίγουρα δεν θα αφήσει στον αντίπαλο την παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Πόρτο με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *