The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τριάδα Σαββάτου 25.04.2015 από τον Καθηγητή.

pame stoixima

_______________________________________________________________________________________________________________________

germany ΚΟΛΩΝΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (16:30germany

H Λεβερκούζεν βρίσκεται στην 3η θέση που οδηγεί στην απευθειας είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να κερδίσει τοn σημερινό αγώνα για να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Με την φόρμα που έχουν οι ασπιρίνες (Λεβερκούζεν) το τελευταίο διάστημα πιστευω έχουν τα φόντα να φύγουν με το 2 από την έδρα της Κολωνίας. Διπλό (2) με τιμή γύρω στο €1.75 .

_________________________________________________________________________________________________________________________

England-Flag-icon ΚΠΡ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (17:00) England-Flag-icon

Οι γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν για να έχουν ελπίδες παραμονής. Η Γουέστ Χαμ βρίσκετε στο στο μέσω της βαθμολογίας και το μόνο κίνητρο που έχουν είναι να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Λόγω κινήτρου αλλά και της κακήs φόρμας που έχουν oi φιλοξενούμενοι το τελευταίο διαστημα θα πάω με τον άσσο ! Άσσος (1) με τιμή γύρω στο €2.25 .

__________________________________________________________________________________________________________________________

Cyprus ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ –  ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΔΙΠΟΥ (17:00) Cyprus

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα απο την Ομονοια την περασμένη αγωνιστική επέσαν στην 2η θέση του πίνακα και σήμερα ειναι αναγκασμένοι να κερσίσουν τον αδιάφορο Ερμή για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του Αποέλ (δύσκολη έξοδος στην έδρα της φορμαρισμένης  Ανόρθωσης). Άσσος απο το ημίχρονο (1 ΗΤ) με τιμή γύρω στο στο €1.75 .

 

Ημερομηνία & Ώρα Αγώνας Σημείο Μέση Τιμή Αποτέλεσμα
25/04/2015 16:30  Köln – Bayer Leverkusen 2 €1.75
25/04/2015 17:00 QPR – West Ham
1 €2.35
25/04/2015 17:00 Apollon – Ermis 1 ΗΤ €1.75
Απόδοση €7.20

 

paoto

kokotas olan


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *