The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τραμπζονσπόρ εναντίον Φενερμπαχτσέ: προγνωστικά για τον αγώνα

Трабзонспор-Фенербахче-24.12

Πρωτάθλημα Τουρκίας
Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022, 6:00 μ.μ.
Medical Park Stadyumu

Σε μία από τις κεντρικές μάχες της 15ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος, η Τραμπζονσπόρ θα παίξει με τη Φενερμπαχτσέ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.
Η Τραμπζονσπόρ μπορεί ακόμα να υπερασπιστεί τον τίτλο
Η νυν πρωταθλήτρια είναι μόλις έβδομη στη Superleague της Τουρκίας, αν και η διαφορά από τον ηγέτη δεν είναι καταστροφική, μόλις 6 βαθμούς. Η Τραμπζονσπόρ έχει χάσει πολλούς βαθμούς λόγω περιττών ισοπαλιών, επομένως πρέπει να κερδίσει μάχες ενάντια σε άμεσους ανταγωνιστές. Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα έχει ήδη αγωνιστεί στο Κύπελλο Τουρκίας, όπου προκρίθηκε εύκολα στους 16, επικρατώντας εντός έδρας της Σαμσουνσπόρ με 3-0. Δύο παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη σημαντική μάχη λόγω τραυματισμών.
Η Φενερμπαχτσέ θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κορυφή
Αν και η Φενερμπαχτσέ έφυγε για διάλειμμα ως ηγέτης του πρωταθλήματος, παρέμεινε μια δυσάρεστη επίγευση, επειδή η ομάδα έχασε εντυπωσιακά εντός έδρας από τη μέτρια Γκιρεσούνσπορ στον τελευταίο γύρο, επιτρέποντας στους διώκτες να την πλησιάσουν κατά δύο βαθμούς. «Τα κίτρινα καναρίνια» έπαιξαν και στο εθνικό κύπελλο τις προάλλες, όπου κέρδισαν με σιγουριά την Ιστάνμπουλσπορ – 3:1, ο Μπατσουάι σκόραρε δύο φορές, ο Τζόσουα Κινγκ αξίζει ειδική μνεία, σημείωσε ένα γκολ και δύο ασίστ. Ο σύλλογος έχει επίσης δύο απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Την περασμένη σεζόν η Τραμπζονσπόρ κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας 3:1 και εκτός έδρας έπαιξε 1:1. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι αντίπαλοι σε αναμετρήσεις πρόσωπο μα πρόσωπο συχνά ανταλλάσσονται γκολ, αυτό συνέβη στα 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια.
Πρόβλεψη
Στην αντιπαράθεση μεταξύ ισχυρών και φιλόδοξων συλλόγων, είναι δύσκολο να δοθεί προτίμηση σε κάποιον και οι φορείς στοιχημάτων δεν θέλουν να μαντεύουν, γεγονός που δίνει στις ομάδες περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Αναμένουμε μια ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη μάχη, το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται αρκετά λειτουργικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *