The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Турция-Нидерланды-24.03b

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Όμιλος G

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα

Στην Ευρώπη, μετά από μια μικρή παύση, την Τετάρτη θα υπάρξει ένα πλούσιο πρόγραμμα. Εκείνη την ημέρα ξεκινούν τα προκριματικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα με τον αγώνα που θα διεκδικήσει το στάτους του κεντρικού: Τουρκία και Ολλανδία θα συναντηθούν στην Κωνσταντινούπολη. Ποιος θα καταφέρει να ξεκινήσει με τη νίκη;

Η Τουρκία είναι μια μεσαία, αλλά αρκετά ισχυρή ομάδα

Οι «γενίτσαροι» υπό τον Shenol Gunesh αποκαταστάθηκαν για προηγούμενες αποτυχίες. Πέρασαν τα προκριματικά με μεγάλη αυτοπεποίθηση, έχοντας κερδίσει το δικαίωμα να παίξουν στο EURO. Αλλά στο League of Nations τα αποτελέσματα το φθινόπωρο ήταν μέτρια. Ναι, αυτή τη φορά οι Τούρκοι κατάφεραν να κερδίσουν εναντίον της Ρωσίας, εκδίκηση για την ήττα στον προηγούμενο γύρο και τις δύο φορές δεν έχασαν από τους Σέρβους, από 3-3 στα φιλικά με τη Γερμανία και την Κροατία. Αλλά ταυτόχρονα και οι δύο αγώνες με την Ουγγαρία χάθηκαν. Τώρα οι «γενίτσαροι» είναι σε έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο, όπου, εκτός από τους Ολλανδούς φαβορί, υπάρχουν επίσης ισχυρές Νορβηγία και Μαυροβούνιο. Καλύτερα για αυτούς να πιαστούν από βαθμούς σε οποιοδήποτε αγώνα, ειδικά στην έδρα τους.

Η Ολλανδία υπό τον Frank de Boer δεν εντυπωσιάζει

Οι «πορτοκαλί» αναγκάστηκαν να αφήσουν τον Kuman στην Μπαρτσελόνα. Ο Ρόναλντ ήθελε να φύγει, και οι «μπλαουγράνα» απλώς πλήρωσε αποζημίωση για τον τεχνικό. Αντικαταστάθηκε επειγόντως από τον Frank de Boer, αλλά φαίνεται ότι παραμένει τεχνικός που ήταν καλός μόνο μία φορά, με τον 1ο σύλλογο την Άγιαξ, στην αρχή της καριέρας του. Οι Ολλανδοί δεν μπόρεσαν να επιβάλουν ανταγωνισμό στην Ιταλία, έχοντας κερδίσει μόνο 1 βαθμό μαζί της σε 2 αγώνες, χάνοντας βαθμούς με τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη. Βέβαια κατάφεραν να νικήσουν την ισχυρή εθνική ομάδα της Πολωνίας δύο φορές, φτάνοντας τελικά στη 2η θέση στο League of Nations. Τώρα ο van Dyck δεν παίζει ακόμα (επιπλέον, ο Jurgen Klopp προβλέπει ότι και ο Virgil θα χάσει το Euro), υπάρχουν και άλλες απώλειες προσωπικού: Ake, Fosu-Mensa, Ihattaren. Αλλά η λίστα είναι ακόμα ισχυρή, από τον Sillesen στο τέρμα μέχρι τον Depay στο προσκήνιο. Ο Quincy Promes ζωντανεύει σαφώς μετά την επιστροφή του στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι Ολλανδοί είχαν πλεονέκτημα σε αγώνες head-to-head με τους Τούρκους. Αλλά όταν οι ομάδες συγκρούστηκαν για τελευταία φορά, στον προκριματικό για το Euro-2016, οι «γενίτσαροι» κατάφεραν να αρπάξουν ισοπαλία εκτός έδρας και να κερδίσουν εντός έδρας (3-0), κερδίζοντας έτσι τη διαφωνία για την 3η θέση στον όμιλο.

Πρόβλεψη

Η Τουρκία θα αγωνιστεί ενεργά εντός έδρας, διαφορετικά οι οπαδοί δεν θα δείξουν κατανόηση. Αλλά οι Ολλανδοί θέλουν επίσης να ξεκινήσουν με νίκη, στην έδρα του πιθανού ανταγωνιστή κιόλας. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *