The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Турция-Италия-11.06

Προκριματικά του EURO 2021

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολίμπικο

Οι φίλαθλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την έναρξη του Euro 2021, για προφανείς λόγους το τουρνουά διοργανώνεται ένα χρόνο αργότερα, αλλά τώρα δεν έχει σημασία. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Τουρκία – Ιταλία, αυτές οι ομάδες τιμήθηκαν να ανοίξουν το Euro.

Η Τουρκία είναι επικίνδυνη όταν έχει το θάρρος

Η εθνική Τουρκίας έφτασε με σιγουριά στο τελικό μέρος του Euro, η ομάδα κατάφερε να το κάνει από την πρώτη θέση, αλλά μόνο στο τέλος άφησαν τους Γάλλους μπροστά, εναντίον των οποίων σημείωσαν 4 βαθμούς σε δύο αγώνες. Η ομάδα μπαίνει σ’ αυτό το τουρνουά σε καλή κατάσταση, εάν οι Τούρκοι έχουν θάρρος, δεν φοβούνται κανένα. Στην άμυνα οι παίκτες του Senol Gunesh δεν είναι αναμάρτητοι, πρέπει να δείξουν το καλύτερο παιχνίδι τους για να κερδίσουν βαθμούς σε έναν τέτοιο αγώνα.

Οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να παίξουν ψύχραιμα

Αφού έλειπαν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, οι Ιταλοί κέρδισαν στα προκριματικά του Euro χωρίς προβλήματα, κερδίζοντας όλους τους αγώνες του ομίλου. Αν και οι αντίπαλοι ήταν αντικειμενικά πιο αδύναμοι, το αποτέλεσμα φαίνεται εντυπωσιακό. Αν κοιτάξετε τα στατιστικά στοιχεία, η Ιταλία έχει σερί οκτώ αγώνων, εδώ λάβαμε υπόψη και τους φιλικούς αγώνες. Στους προαναφερθέντες νικηφόρους αγώνες η «Scuadra Azura» δεν έχασε ποτέ, κάτι που τονίζει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία της άμυνας. Μια τέτοια ομάδα θα θέσει σίγουρα το καθήκον να κερδίσει το τουρνουά.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε ολόκληρη την ιστορία οι ομάδες έχουν συναντηθεί 7 φορές, οι Τούρκοι δεν έχουν κερδίσει ποτέ, τέσσερις φορές κέρδισαν οι Ιταλοί, άλλες τρεις σημειώθηκαν ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Αν και η Τουρκία είναι η πρώτη στο πρωτόκολλο, οι πραγματικοί γηπεδούχοι της συνάντησης είναι οι Ιταλοί, καθώς ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη. Ανεξάρτητα από την εμπειρία των παικτών, θα υπάρχει ενθουσιασμός στην αρχή, οπότε και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να παίξουν προσεκτικά στην αρχή. Η τάξη των Ιταλών είναι υψηλότερη, επιπλέον, με την υποστήριξη των οπαδών της η «Scuadra Azura» δεν έχει δικαίωμα να χάσει βαθμούς. Στοιχηματίζουμε σε ξεκάθαρη νίκη της εθνικής Ιταλίας με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *