The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία εναντίον Ελλάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Turkey-Greece-30.05

Φιλικοί αγώνες

Αττάλεια Arena, Αττάλεια

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη το βράδυ, 30 Μαΐου, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στην Αττάλεια, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Τουρκίας και της Ελλάδας. Αυτές είναι ομάδες που βρίσκονται υπό αναδιάρθρωση, οπότε η προσωπική τους συνάντηση πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τουρκία – Ελλάδα.

Τον Μάρτιο οι Τούρκοι εξέπληξαν

Προς το παρόν η Εθνική Τουρκίας έχει βελτιώσει σημαντικά το παιχνίδι της, αν και μπορεί να οφείλεται στην αλλαγή του προπονητή. Στο Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ η ομάδα έδειξε τον εαυτό της πολύ σάπια, γι’ αυτό και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έφυγε από την ομάδα και ο Shenol Gunesh πήρε τη θέση του. Με το νέο προπονητή τον Μάρτιο οι Τούρκοι μπόρεσαν να νικήσουν την Αλβανία (0:2) και τη Μολδαβία (4:0). Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το αστέρι της Σελήνης προσπαθεί πάντα να παίξει στο μέγιστο σε φιλικούς αγώνες με τους οπαδούς του.

Οι Έλληνες συνέρχονται, αλλά θέλει ακόμα πολύ δουλειά για παίζουν καλά

Την ίδια στιγμή η Εθνική Ελλάδας δεν μπορεί να ανακάμψει μετά από μακρά αναδιάρθρωση της ομάδας. Η αναζωογόνηση ήταν πολύ ατυχής και η σημερινή γενιά παικτών δεν είναι ακόμα έτοιμη να πολεμήσει επί ίσοις όροις με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Στο Πρωτάθλημα Εθνών η ενδεκάδα του Άγγελου Αναστασιάδη δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά αυτή την άνοιξη, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020, έδειξε πιο αποδεκτό ποδόσφαιρο. Έτσι, οι Έλληνες νίκησαν πρώτα το Λιχτενστάιν εκτός έδρας (0:2), και μετά εντός έδρας πια έπαιξαν ισοπαλία με τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη (2:2). Δηλαδή, οι Έλληνες έμαθαν να σκοράρουν, μένει να θυμηθούν να αμύνονται…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Ελλάδας συνέρχεται σιγά-σιγά, στην ουσία, όπως και η εθνική ομάδα της Τουρκίας. Ωστόσο, οι Τούρκοι το κάνουν πιο γρήγορα και καλύτερα. Και με νέο προπονητή η Εθνική Τουρκίας εκπλήσσει ευχάριστα, ενώ οι Έλληνες μπορούν να αποτύχουν ανά πάσα στιγμή. Αν θεωρήσουμε ότι πρόκειται για φιλικό αγώνα, οι Έλληνες δεν θα προσπαθούν ιδιαίτερα σκληρά, ενώ οι Τούρκοι μπροστά στους οπαδούς τους είναι απλά υποχρεωμένοι να δείξουν την κλάση τους… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Τουρκίας με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *