The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία εναντίον Γαλλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-Turkey-France-08.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Η – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο του Ικονίου

Σάββατο, 8 Ιονίου 2019,9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 8 Ιουνίου, ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 θα πραγματοποιηθεί στην τουρκική πόλη Κόνια, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Τουρκίας και της Γαλλίας. Αυτές είναι εξαιρετικές ομάδες, αν και το φαβορί είναι ήδη ξεκάθαρο. Ωστόσο, οι Τούρκοι έχουν πάρει φόρα τώρα, γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τουρκία – Γαλλία.

Οι Τούρκοι πρόσθεσαν αξιοσημείωτα

Αυτή τη στιγμή η εθνική Τουρκίας φαίνεται εξαιρετική, έχοντας κερδίσει 4 νίκες στη σειρά. Αν το φθινόπωρο στο Πρωτάθλημα Εθνών το “αστέρι του φεγγαριού” δεν κατάφερε να δείξει τίποτα αξιόλογο, αλλά το 2019 άλλαξαν τα πάντα. Και γενικώς με την άφιξη του Σενόλ Γιουνές ως προπονητή της εθνικής ομάδας οι παίκτες άρχισαν να παίζουν πολύ καλύτερα. Στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020 οι Τούρκοι νίκησαν ήρεμα την Αλβανία (0:2) και τη Μολδαβία (4:0). Πριν από λίγες ημέρες η ομάδα κέρδισε την Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα (2:1) και το Ουζμπεκιστάν (2:0) στο φιλικό.

Οι Γάλλοι συνεχίζουν να παίζουν “με την κλάση”

Ταυτόχρονα, η εθνική Γαλλίας έφτασε τα προκριματικά για το Euro 2020 ως παγκόσμια πρωταθλήτρια, που αποδεικνύει στους αγώνες της. Στο πλαίσιο της νέας επιλογής η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν χωρίς προβλήματα νίκησε τη Μολδαβία (1:4) και την Ισλανδία (4:0), δεν είναι οι τελευταίες εθνικές ομάδες στον κόσμο. Και τον Ιούνιο οι “μπλε” κατάφεραν να παίξουν φιλικό αγώνα ενάντια στη Βολιβία, ο οποίος έληξε με άλλη μία νίκη – 2:0. Έτσι, τώρα οι Γάλλοι παίζουν ωραία στην άμυνα και σε επίθεση…

Πρόβλεψη

Η εθνική Γαλλίας είναι ειλικρινά πιο ισχυρή από την τουρκική ομάδα, αν και οι τελευταίοι κερδίζουν τώρα όλους τους πάντες. Απλά η σύνθεση και η κλάση των φιλοξενουμένων είναι σαφώς υψηλότερες, σε τέτοιους αγώνες αυτό σημαίνει πολλά. Επιπλέον, οι Γάλλοι έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν μαζί και επομένως δεν βγαίνουν “αποσυναρμολογημένοι” για τον επερχόμενο αγώνα, άραγε δεν πρέπει να δώσουν τη νίκη… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Γαλλίας           με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *